Eğlence

Chef’s Table ekibi Disney+ için belgesel hazırlayacak

chef's table

Disney‘in çevrimiçi içerik servisi Disney+‘ta sadece Disney’in geniş portföyündeki kurgusal karakterlerin boy gösterdiği dizi ve filmler yer almayacak. Şirket, Supper Club ile iki yıllık bir içerik anlaşması imzaladı. Supper Club, Netflix için hazırladığı “Chef’s Table” isimli belgeselle tanınıyor. Ancak Supper Club’ın Disney için hazırladığı ilk içeriğin konusu mutfak olmayacak.

Projenin ismi henüz kesinleşmese de, çalışmalar şu an için Marvel 616 ismiyle yürütülüyor. Belgeselde Marvel’ın çizgi roman evreni ve bu evreni oluşturanlar arasındaki bağlantılar tarihsel ve kültürel bağlamlar çerçevesinde incelenecek. Disney’den şimdilik konuya ilişkin fazla detay paylaşılmasa da, Örümcek Adam’ın belgeselde mercek altına alınmak için iyi bir örnek olabileceği belirtiliyor.

Supper Club’ın Disney+ için hazırladığı diğer içerik ise şimdilik Earthkeepers ismiyle geliştiriliyor. Belgeselde doğacılar ve onların soylarını kurtarmak için mücadele ettikleri diğer canlılarla yaşadıkları ilişki anlatılıyor.

Chef’s Table ekibi tarafından hazırlanan belgesellerin ne zaman gösterileceği şu an için bilinmiyor. Ancak Disney’den yapılan açıklamada, bu içeriklerin Disney+ portföyünde hatırı sayılır bir yer kaplayacağı belirtiliyor. Platformun 2019’un sonları itibarıyla yayına başlaması planlandığı için bu içeriklerden birini de yayın başladıktan kısa bir süre sonra Disney+’ta görmek mümkün olabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER