Teknoloji

ChatGPT Plus, dosya yükleme ve çözümleme yetenekleriyle güncelleniyor

openai voice engine

OpenAI geliştiricilerinin kıvrak zeka uygulaması ChatGPT Plus, kullanıcılarına yeni ve çarpıcı deneyimler sunmaya devam ediyor. Artık, üyelerinde beklentiyi yükseltirken, bir yandan da teknoloji araştırmalarını karşılayacak çözümlemeler sunuyor.

Bu mükemmelleştirme, ChatGPT Plus üyelerine özel beta özelliklerini kullanıcılara sunulmasıyla başladı. Aboneler, dosyalarını hem paylaşabiliyor hem de bunları özgüncellenen yapay zekanın yardımıyla çözümleyebiliyorlar. Ayrıca, Bing özelliğini direkt olarak kullanımda olacak şekilde belirlemeye gerek yok; sistem otomatik olarak kullanıcının ne istediğini anlayıp ona göre hareket ediyor.

Yeni özelliklerle ChatGPT Plus, tam bir üretim aracına dönüşüyor

Post by @luokai
View on Threads

ChatGPT Plus’ın geliştirilmiş sürümü, bireysel sohbet botu aboneliklerine ChatGPT Enterprise planının sunduğu ofis özelliklerini getiriyor. Çoklu modlar, kullanıcı isteklerini anlama ve çözümleme yeteneğine sahip, bu sayede bu işlemler sırasında sohbet robotu kullanıcının ihtiyaçları üzerine inşa ediliyor.

ChatGPT’ye beslenen dosyadan ne tür bir çıktı alınacağını belirlemek, kullanıcının elinde. Dosyayı işlemek ve sonuçları sunmak birkaç dakika alıyor. ChatGPT, verileri özetleyebiliyor, soruları yanıtlayabiliyor veya belirli isteklere dayalı veri görselleştirmeleri üretebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER