Teknoloji

ChatGPT iOS uygulaması Bing entegrasyonu ile artık daha bilgilendirici

openai chatgpt enterprise

ChatGPT’nin iOS uygulaması, artık ücretli kullanıcılara Microsoft’un Bing arama motoru tarafından çıkarılan bilgilere erişim imkanı sunuyor. Uygulamanın en son güncellemesiyle birlikte, OpenAI, aylık 20 dolarlık ChatGPT Plus planı için abone olan kullanıcıların web üzerinden güncel bilgilere ulaşabileceğini belirtti.

Microsoft, bu yılın başlarında OpenAI’ya milyarlarca dolarlık bir yatırım yapmış ve mayıs ayındaki Build etkinliği sırasında Bing’in ChatGPT için varsayılan arama motoru olacağını duyurmuştu.

Bu entegrasyon, ChatGPT web uygulamasında “güncel konular ve olaylar hakkında soruları yanıtlamak için interneti ne zaman ve nasıl taraması gerektiğini bilen” Plus kullanıcılarına beta olarak sunuluyor. Öte yandan, ChatGPT’nin ücretsiz sürümü yalnızca 2021 yılına kadar olan bilgileri görüntülemeye yetenekli.

ChatGPT, Android platformu için çalışmalara devam ediyor

iOS için ChatGPT uygulamasında Bing ile web taramasını etkinleştirmek için, OpenAI’ye göre ayarlarınıza gitmeniz ve ardından “Yeni Özellikler” bölümünde Tarama seçeneğini etkinleştirmeniz gerekiyor. Ardından, model değiştiriciden GPT-4’ü seçin ve ardından açılır menüden “Bing ile Tarama” seçeneğine tıklayın. ChatGPT’nin şu an için sadece iOS’ta bir uygulaması bulunuyor, Android için ise yakında bir uygulamasının çıkacağı belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER