Teknoloji

CES 2014 haberleri ve yenilikleri Teknoblog ile takip edilir

Teknoloji dünyası yılbaşı rehavetini ve durgunluğunu çabuk atıyor, tabii ki CES sayesinde. Ocak ayının ikinci haftası ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen CES tüketici elektroniği fuarında yılın ilerleyen aylarında piyasada göreceğimiz ürünlerin duyuruları gerçekleştiriliyor, ayrıca geleceğe dönük konsept ve prototipleri de burada görme fırsatı elde ediyoruz.

ces-2014-070114 (650 x 464)

Teknoblog olarak CES’i Las Vegas’ta, yerinden takip etmiyoruz; ancak sanki oradaymış gibi CES’in heyecanını yaşatmaya, yeni ürünleri ve haberleri aktarmaya çalışıyoruz. Eğer Teknoblog’u son iki gündür ziyaret ediyorsanız, haber akışının bir hayli yoğun olduğunu farkedeceksiniz. Samsung, Sony, LG, Panasonic, Toshiba ve teknoloji dünyasının diğer üreticileri iddialı ürünleriyle CES’te boy gösteriyor.

Geçen yılın CES’inde genellikle 4K ve OLED TV’ler daha fazla yoğunluktaydı. Bu yıl mobil cihaz duyurularının daha fazla olduğunu, üreticilerin şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi’ni beklemeden çeşitli ürünlerini duyurduklarını görüyoruz.

Basın duyurularının gerçekleştirildiği pazar ve pazartesi günleri haber akışı epey yoğun oluyor. Fuar bugün itibarıyla ziyaretçilere kapılarını açacak ve 10 Ocak tarihine kadar da açık kalacak. O günlerde de yine fuarla ilgili haber ve videoları teknoloji sitelerinde veya YouTube’da fazlasıyla göreceksiniz.

İşte biz de Teknoblog olarak CES’e özel Twitter hesabımız @teknoblog_ces ile CES’i yerinden takip edenlerin paylaşımlarını aktarıyoruz, CES’te gözünüzden kaçanları bulmanızı sağlıyoruz. Ayrıca CES ile ilgili haberlerimize de “ces 2014” etiket sayfamız altından ulaşabilirsiniz.

[Görsel – cesweb.org]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER