EğlenceManşetler

Cem Yılmaz ve Netflix’ten büyük anlaşma: İki dizi, iki film ve iki stand-up geliyor

cem yılmaz netflix

Cem Yılmaz Netflix için hazırladığı Erşan Kuneri dizisiyle yılın en çok konuşulan işlerinden birine imza atmıştı. Yayınlanır yayınlanmaz zirveye çıkan dizi, uzun süre boyunca Netflix’in Top 10 listelerinden inmemişti. Netflix dizinin ikinci sezonunun da izleyicilerle buluşacağını açıkladı.

Erşan Kuneri’nin ikinci sezon bölümleri 2023’te ekrana gelecek. Dizinin yeni sezonunda ilk sezondan farklı bir hikaye anlatılacak. Yeni sezonun hikayesi hakkındaki ilk ipucu ise Cem Yılmaz tarafından çizilen bir görselle veriliyor. Yukarıda yer alan görsel, Erşan Kuneri’nin “Yılın Erkeği” yarışmasına katılacağını gösteriyor.

Dizinin yeni sezonuna dair bilinenler veya tahmin edilenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde Netflix’ten ve Cem Yılmaz’dan konuyla ilgili yeni açıklamaların gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Cem Yılmaz Netflix için başka projeler de hazırlayacak. Netflix’ten yapılan açıklamaya göre; ünlü komedyen platform için iki dizi, iki film ve iki stand-up gösterisi olmak üzere toplamda altı proje hazırlayacak. Bu iki diziden biri Erşan Kuneri’nin ikinci sezonu olacak. Söz konusu içeriklerin ne zaman izleyicilerle buluşacağı belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER