Eğlence

Cem Yılmaz’ın en yeni gösterisi Diamond Elite Platinum Plus Netflix’e geliyor

cem yılmaz diamond elite platinum plus

Ünlü oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz, Diamond Elite Platinum Plus isimli en yeni tek kişilik gösterisiyle Netflix’te izleyicilerin karşısına çıkacak. Konuyla ilgili ilk paylaşım, Netflix’in sosyal medya hesaplarından geldi. Paylaşımda gösterinin 31 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacağı belirtildi.

Bu paylaşımdan kısa bir süre sonra Cem Yılmaz da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, son gösterisinin 31 Aralık 2021’te Netflix’te yayınlanacağını duyurdu. Yılmaz, paylaşımında “Evet:) Bunu siz istediniz.” ifadesini kullanarak kararın izleyici isteği doğrultusunda alındığının ipucunu verdi.

Cem Yılmaz, Diamond Elite Platinum Plus gösterisini hâlâ sahnede oynamaya devam ediyor. Dolayısıyla gösterinin Netflix’teki gösteriminin sadece yılbaşına özel bir durum olması ihtimali akıllara geliyor. Bu konu hakkında şimdilik bir bilgi verilmiş değil.

Ancak Netflix Türkiye’nin YouTube hesabından yapılan paylaşılan videonun kapağında “Tarih Duyurusu” ifadesinin yer alması, Diamond Elite Platinum Plus’ın 31 Aralık 2021’den sonraki günlerde de Netflix’te izlenebilmesi ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Güncelleme: Cem Yılmaz, yaptığı yeni bir paylaşımla gösterinin 31 Aralık’tan sonra da Netflix’te izlenebileceğini doğruladı.

İLGİLİ HABERLER