Teknoloji

CeBIT Bilişim Eurasia bugün kapılarını açıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bilgi ve iletişim teknolojileri alanında dünyanın yedinci, Avrasya’nın ise en büyük fuarı olarak İstanbul’u Avrasya’nın 1 numaralı dijital iş platformu haline getiren CeBIT Bilişim Eurasia, bugün kapılarını açıyor. Fuar 12 Ekim Pazar gününe kadar açık olacak.

Fuar, dünyanın dört bir yanındaki 70 kadar ülke ve bölgeden 150 bini aşkın ziyaretçiyi İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya getirerek benzersiz bir sinerji yaratacak.

Yaklaşık 1000 katılımcı firmasının hedefledikleri kitleye daha kolay ulaşarak verimli iş bağlantıları yapabilmeleri amacıyla yeniden tasarlanan CeBIT Bilişim Eurasia İş Dünyası, Dijital Yaşam, Telekomünikasyon ve Ev Elektroniği olmak üzere dört ana bölümde toplanıyor.

Ana bölümlerin yanı sıra 10 adet tematik bölümle (Ko-Bi-lisim@CeBITbilişim, Gelecek Parkı, İnovasyon, YASAD Yazılım, Kamu Sektörü, İş ve Kariyer, HD Dünyası, eSağlık/ Tele Sağlık, Gençler@CeBITbilişim ve TeknoKent@CeBITbilişim) beraber düzenlenecek forum ve etkinliklerde bugünün trendleri ortaya konarken geleceği etkileyecek çözümlere de yer verilecek.

Kurumsal çözümler, ürünlere katma değer sağlayan gömülü teknolojiler ve her büyüklükteki işletmeye yönelik yenilikçi fikirlerin yer aldığı CeBIT Bilişim Eurasia, doğru kitlelerin doğru noktada buluşmasını sağlayacak pek çok projeyle zenginleşecek. Ticaretin ve bilişimin kalbi, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından “karar vericileri” ağırlayan CeBIT Bilişim Eurasia’da atacak.

Fuar ile ilgili ayrıntılı bilgi: www.cebitbilisim.com

Fuarı internetten canlı izleyin: tv.cebitbilisim.com

İLGİLİ HABERLER