Teknoloji

CD’lerde yaşanan ses problemini çözen iTunes 10.5.2 yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iTunes üzerinde CD çalma sırasında sesin bozulmasıyla ilgili olarak gelen şikayetlerin ardından Apple yeni bir iTunes güncellemesi yayınladı. Söz konusu güncellemeyle birlikte ABD’de kullanıma sunulan iTunes Match servisi üzerinde de birtakım iyileştirmeler yapıldı. iTunes 10.5.2 sürümü Windows ve Mac sistemler tarafından indirilebiliyor.

iTunes Match servisi bir önceki iTunes 10.5.1 sürümüyle birlikte gelmişti. Bu servis sayesinde kullanıcılar tüm müzik kütüpjhanelerini Apple’ın bulut sunucusuyla eşleme ve orada tutulan 256 kbps’lik ana kopyalara göre müzik kütüphanelerini yeniden oluşturma fırsatı verilmişti. iTunes 10.5.2 ile birlikte iTunes Match üzerinde de bazı iyileştirmeler yapıldı, ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi söz konusu güncelleme temel olarak CD oynatımı sırasında meydana gelen ses bozulmalarını çözmeyi hedefliyor.

iTunes 10.5.2 güncellemesini Mac’e yüklemek isteyenlerin OS X 10.5 ve üzeri bir sisteme sahip olması gerekiyor. Windows içinse hem 32-bit hem de 64-bit versiyonlar sunuluyor.

İlgili – Apple

İLGİLİ HABERLER