Teknoloji

Caviar’dan ünlü Rus liderlerden ilham alan özel Apple Watch tasarımları

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

caviar-apple-watch-epcoa-060815-5

Apple Watch geçtiğimiz ayın sonunda Türkiye ile birlikte aralarında Rusya’nın da bulunduğu başka ülkelerde de satışa sunulmuştu. Daha önce de Apple ürünlerine yönelik özel tasarımlarıyla adından söz ettiren Rus mücevherat şirketi Caviar, benzer bir reçeteyi Apple Watch için de tekrarlıyor.

Caviar’ın özel tasarımı Apple Watch Epcoa adını taşıyor. Apple Watch Epcoa, geçmişten bugüne kadar en güçlü Rus liderler olarak anılan I. Petro, Lenin ve Vladimir Putin’e adanmış üç farklı tasarıma sahip.

caviar-apple-watch-epcoa-060815-3

Deri veya Milanese kayışlarla birlikte gelen Apple Watch Epcoa’da Lenin mozolesinden izlere, Sovyetler Birliği’nin kısaltmasına, I. Petro’nun tacına ve Vladimir Putin’in imzasına rastlamak mümkün oluyor. I.Petro ve Putin şerefine hazırlanan tasarımlarda altın rengi ve Milanese kayış tercihi ön plana çıkarken, Lenin tasarımında gümüş renkli kadrana deri kayış eşlik ediyor.

Rus tarihinin en önemli figürleri için hazırlanan Apple Watch Epcoa’nın her bir modeli 3 bin 100 dolar karşılığında satılacak. Caviar’ın özel tasarım Apple Watch’larının özellikle Rus oligarkların ilgisini çekeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER