Fırsatlar

BİM 29 Mart 2024 Cuma günü Casper VIA X30’u satacak

casper via x30

BİM, her cuma günü bütçe dostu akıllı telefonları satışa sunmasıyla dikkat çekiyor. 22 Mart Cuma günü TECNO Spark Go 2024 modelini satan mağaza zinciri, 29 Mart 2024 Cuma günü de Casper VIA X30 modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Bu telefon 7.499 TL’lik fiyat etiketiyle satılacak.

Casper VIA X30 özellikleri

Casper VIA X30, çağdaş teknolojiyle donatılmış bir akıllı telefon olarak öne çıkıyor. Cihaz, günlük ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacak 4600 mAh’lik devasa batarya kapasitesine sahip. Yoğun kullanım dahi olsa, sizi yarı yolda bırakmayacak bu güç deposu, 30W hızlı şarj özelliği sayesinde, sadece 30 dakikada %60 seviyesini buluyor ve bu hızla hareketli yaşam tarzınıza ayak uyduruyor. Tam şarjı ise sadece 80 dakika sürüyor, bu da zamandan tasarruf sağlayarak günün her saati aktif kalmanızı mümkün kılıyor.

Performans konusunda da oldukça iddialı olan Casper VIA X30, modern ve hızlı bir deneyim sunmak için 2.2Ghz frekansında çalışan MediaTek G99 işlemcisini içeriyor. Bu yonga set, 6nm üretim teknolojisi sayesinde yüksek hızı düşük enerji tüketimi ile dengeliyor ve böylece uzun oyun seansları ve diğer ağır uygulamalar esnasında bile cihazın soğuk kalmasını sağlıyor.

Günümüz dijital çağında iletişim ve işlemleri kolaylaştıran NFC teknolojisi Casper VIA X30’da yer alıyor. Bu sayede yakın alan iletişimi aracılığı ile hızlı ve güvenli bir şekilde ödemelerinizi gerçekleştirebilir ve veri alışverişinde bulunabilirsiniz. Casper VIA X30, bu teknoloji ile günlük yaşantınıza konfor ve verimlilik katıyor.

Fotoğrafçılık kapasitesiyle de dikkat çekici olan Casper VIA X30, 50 MP çözünürlüklü ana arka kamera ve Arcsoft’un geliştirilmiş yazılım desteğiyle, yüksek kaliteli görüntüler sunuyor. Sinematik ve panoramik görüntüler içinse 8MP geniş açı kamerası, olağanüstü fotoğraf kareleri yakalamanıza olanak tanıyor. Ayrıca, 2MP Bokeh kamera ile derinlik etkisinin ön plana çıktığı, arka planı bulanıklaştırarak nesnelerin dikkat çekici şekilde öne çıktığı fotoğraflar çekebilirsiniz.

Selfie meraklıları için telefonun ön kamerası da oldukça iddialı. Casper VIA X30, her selfie’nizi etkileyici kılacak gelişmiş kamera modlarına sahip. Ayrıca geniş hafıza kapasitesiyle 128 GB’a kadar depolama alanı sunuyor ve ekstradan 8GB’lık Sanal RAM ile 16GB’a kadar genişleyebilen RAM kapasitesi, kesintisiz bir deneyim için birebir.

Son olarak, estetik ve şık tasarımıyla Casper VIA X30, sahip olduğu Platin Gümüş ve Platin Antrasit renk seçenekleri ve özel efektli dış yüzeyiyle göz alıcı bir görünüm sergilerken, 6.5 inçlik FHD IPS ekranı büyüleyici bir görsel deneyim sunuyor. Type-C portu sayesinde hem hızlı şarj hem de veri aktarımı mümkün kılınıyor. Güvenlik açısından hem yüz tanıma hem de yan tarafa konumlandırılmış parmak izi okuyucu ile donatılmış. Kutu içinden Type-C kulaklık da çıkıyor. Ayrıca, Android 12 yüklü olarak geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER