Teknoloji

Casper VIA M3 üst düzey bir fotoğraf ve video deneyimi vadediyor

casper via m3Casper akıllı telefon portföyünü genişletmeye devam ediyor. Ailenin en yeni üyesi olan VIA M3, f/2.0 diyaframlı 8 megapiksel çözünürlüklü ön kamerasıyla dikkat çekiyor. Casper VIA M3; 5.5 inç HD ekran, 3 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı, 13 megapiksel arka kamera ve parmak izi tarayıcı gibi özellikler barındırıyor.

f/2.0 diyafram genişliğine sahip 8 megapiksel çözünürlüklü ön kamera, VIA M3’ün dikkat çekici özellikleri arasında göze çarpıyor. Kamera selfie çekimlerinde yüksek kalite vadediyor. f/2.0 diyafram genişliği sayesinde düşük ışıklı ortamlarda bile aydınlık fotoğraflar çekilebiliyor. Casper’ın telefona eklediği portre modu ise arka planı bulanıklaştırarak özçekimleri netleştiriyor.

VIA M3’ün arkasında ise 13 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor. 5 lensten oluşan bu ana kamerada 9 farklı mod yer alıyor. Fotoğrafı çektikten sonra net yakınlaştırma yapan ve daha fazla detay gösteren SuperPixel özelliği ise üst düzey bir fotoğraf ve video deneyimi vadediyor.

8.65 mm. kalınlığındaki VIA M3, tartıda 168 gram çekiyor. Telefonun dört çekirdekli MediaTek 6753 işlemcisine ise 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. microSD kart desteği sayesinde bu alanın üzerine 128 GB daha eklenebiliyor.

Casper VIA M3 kutusundan Android 7.0 Nougat ile çıkıyor

VIA M3 gücünü 3000 mAh kapasiteli pilden alıyor. Güç tasarrufu sağlayan özel modlar da barındıran VIA M3, kutusundan Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkıyor.

İLGİLİ HABERLER