Teknoloji

CASIO projektörlerinde Lazer & LED hibrit ışık teknolojisini uygun fiyatlarla sunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

casio-xj-v1-projektor-070415

2010 yılından bu yana Lazer & LED ışık kaynağı teknolojisini projektörlerinde kullanan ve bu alanda sektörün önde gelen şirketlerinden biri olan CASIO, girişimci tavrını teknolojiyi barındıran projektörleri daha uygun fiyatlarla sunarak devam ettiriyor. CASIO projeksiyon biriminin Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Mobit Bilişim, Core serisi XJ-V1 ile projektör pazarındaki payını artırmayı istiyor.

CASIO Core Serisi XJ-V1’in Türkiye pazarına girişi için düzenlenen basın toplantısında konuşan CASIO Görüntüleme Sistemleri Başkanı Toshiharu Okimuro, cıvasız çevre dostu yeni cihazlar yaratmanın kendileri için öncelikli hedef olduğunu dile getirdi. Bu hedef doğrultusunda Lazer & LED hibrit ışık kaynağı teknolojisini bir yenilik olarak sunduklarını söyleyen Okimuro, şu anki planlarının da lambasız projeksiyonların fiyatlarını herkes için erişilebilir seviyeye çekmek olduğunu dile getirdi. CASIO Core Serisi XJ-V1 ile bunu başardıklarını belirten Okimuro, lambasız projeksiyonların artık geleneksel projeksiyonlara daha yakın bir fiyat seviyesine geldiğini sözlerine ekledi.

CASIO projeksiyonları Türkiye’ye getiren Mobit Bilişim’in CEO’su Erkan Oğur, CASIO Core Serisi XJ-V1’in pazardaki en düşük toplam sahip olma bedeliyle rakipsiz bir konumda bulunduğunu dile getirdi. CASIO Core Serisi XJ-V1’in lamba, filtre değişim ve enerji tüketim maliyetlerinden tasarruf imkanı sağladığını söyleyen Oğur, yeni projektörün rakipsiz olduğunu vurguladı.

Mobit Bilişim Satış Direktörü Ahmet Sinan Ekinci ise CASIO Core Serisi XJ-V1’de kullanılan Lazer & LED hibrit ışık kaynağının 20 bin saat ömre sahip olduğunu ve böylelikle daha düşük güç tüketerek yüksek verim alındığını belirtti. Yeni toz koruma sisteminin toza karşı direnci artırdığını söyleyen Ekinci, filtre değişimi ihtiyacının ortadan kalktığını ve parlaklık kaybının lambalı projeksiyonlara kıyasla çok daha az bir seviyede olduğunu ifade etti. Ekinci cıvasız üretilen yeni projeksiyonun insan sağlığına duyarlı olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı.

İLGİLİ HABERLER