Teknoloji

Casio Pro Trek WSD-F20S Android Wear 2.0’ı dayanıklı bir kasada sunuyor

Casio Pro Trek WSD-F20Sİsviçre’nin Basel şehrinde düzenlenen Baselworld, saat sektörünün en büyük etkinlikleri arasında yer alıyor. Her yıl Baselworld’de çok sayıda saat görücüye çıkıyor. Akıllı saatler de son yıllarda fuarın vitrininde boy gösteriyor. Pek çok akıllı saat, Baselworld kapsamında düzenlenen lansmanlarla tanıtılıyor. Casio Pro Trek WSD-F20S de söz konusu grubun bu yılki üyeleri arasında yer alıyor.

Pro Trek WSD-F20S, Casio’nun geçtiğimiz ocak ayında CES 2017’de tanıttığı WSD-F20’nin daha lüks ve dayanıklı versiyonu olarak tanımlanabilir. Sadece 500 adet üretilen akıllı saat, kutusundan Android Wear 2.0 yüklü olarak çıkıyor.

Pro Trek WSD-F20S, standart versiyonundan farklı olarak safir kristal kaplı bir ekran ve iyon kaplamalı kasayla geliyor. Akıllı saatin 1.32 inç TFT LCD ekranı, 320 x 320 piksel çözünürlüğe sahip. Bluetooth 4.1 ve Wi-Fi bağlantısı ile yerleşik GPS saatin özellikleri arasında yer alıyor.

5 metreye kadar suya dayanıklı olan akıllı saatin pilinin normal kullanım senaryosu çerçevesinde bir günden uzun bir ömre sahip olduğu söyleniyor.

Casio Pro Trek WSD-F20S iki farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak

Pro Trek WSD-F20S, mavi ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak. Hem iOS hem de Android telefonlarla uyumlu akıllı saat, özel bir kutu içinde sahipleriyle buluşacak.

Pro Trek WSD-F20S’nin fiyatı ve ne zaman piyasaya çıkacağı ise şimdilik açıklanmış değil.

İLGİLİ HABERLER