Teknoloji

Casio Android Wear akıllı saatini 25 Martta satışa sunuyor

casio android wear

Casio Android Wear işletim sistemi akıllı saati Smart Outdoor Watch WSD-F10’u geçtiğimiz ocak ayında tanıtmıştı. Akıllı saat, önümüzdeki cuma günü Casio’nun web sitesi, Google Store ve Amazon aracılığıyla satışa sunulacak. Saatin fiyat etiketinde 500 dolar yazacak.

Kendisiyle aynı dönemde tanıtılan diğer akıllı saatlerden farklı bir yerde duran Smart Outdoor Watch WSD-F10, dayanıklı kasasıyla öncelikli olarak doğa sporlarıyla yakından ilgilenenleri hedef kitlesi olarak belirliyor. 320 x 320 piksel çözünürlük sunan 1.3 inç ekranı kalın bir plastik çerçeve sarıyor.

Smart Outdoor Watch WSD-F10, barındırdığı özelleştirilmiş saat arayüzleriyle dikkat çekiyor. Casio, söz konusu arayüzleri “araçlar” şeklinde tanımlıyor. Bu arayüzler sayesinde kullanıcılar rakım, gelgit, gün doğumu ve gün batımı zamanları, hava basıncı ve pusula yönleri gibi bilgilere hızla erişilebiliyor.

Fiziksel butonların varlığı sayesinde eldiven giyerken de saat kullanılabiliyor. Akıllı saat RunKeeper, ViewRanger ve MyRadar gibi amaca yönelik uygulamaları da ön yüklü biçimde kullanıcılara sunuyor. Ancak bir günden uzun sürecek yolculuklarda saatin şarj setini de unutmamak gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER