Manşetler

Casio’nun ilk akıllı saati Android Wear ile çalışıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

casio akıllı saat

Casio yeni WSD-F10 Smart Outdoor Watch akıllı saatiyle Android Wear sahasına giriş yapıyor. Şirketin ilk akıllı saati MIL-STD-810 standartlarıyla test edildi ve 50 metreye kadar derinlikte suya dayanabiliyor.

Akıllı saatin 1.32 inç, 320 x 300 piksel ekranı, Wi-Fi, Bluetooth bağlantı destekleri, hareket algılama, hava basıncı, yükseklik ve bunun gibi sensörleri bulunuyor.

Gün doğumu ve batımı zamanı gibi bilgileri, pusula yönünü özel bir tuşa basarak görmek de mümkün oluyor.

Casio akıllı saat, yine Casio’nun Moment Setter+ uygulamasını çalıştıran bir telefonla eşleştirdiğinizde bisiklete binerken, doğa yürüyüşü yaparken, balık tutarken veya diğer dış ortam aktivitelerinde bulunurken hız, mesafe veya diğer detayları izleyip kayıt altına alabilirsiniz.

Casio akıllı saat tam renk modunda kullanıldığında bir güne varan pil ömrüne ulaşıyor. Ancak çift katmanlı ekranı saati “Timepiece Mode” adı verilen özel moda almanızı sağlıyor. Bu şekilde kullanımda renkli ekran kapanıyor, onun yerine monokrom ekran çalışıyor, telefonla bağlantı kesiliyor. Bu şekilde, saat sadece zamanı gösterecek şekilde kullanıldığında pil ömrü 1 aya kadar çıkabiliyor.

Casio Smart Outdoor Watch nisan ayında 500 dolar civarında bir fiyattan satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER