Eğlence

Carpool Karaoke Apple Music programına dönüşüyor

carpool karaoke apple musicCarpool Karaoke, James Corden’ın sunduğu “The Late Late Show” isimli talk-show programının en çok ilgi gören parçası olma niteliğini taşıyor. Neredeyse her bölümü internette en sık izlenenler arasına giren Carpool Karaoke Apple Music bünyesinde bağımsız bir programa dönüşüyor. The Hollywood Reporter’da yer alan habere göre, Apple 16 bölüm için yapımcı firmaya sipariş verdi.

Orijinal formatta talk-show’un sunucusu James Corden, direksiyona geçip konuklarıyla sohbet edip şarkı söylüyor. Ancak Apple Music’te yayınlanacak bölümlerde sunuculuğu başka bir ismin yapması bekleniyor. Bu ismin kim olacağı konusunda ise henüz somut bir bilgi bulunmuyor. Carpool Karaoke, James Corden’ın programında bağımsız bir bölüm olmayı sürdürecek.

Carpool Karaoke Apple Music için doğru tercih gibi gözüküyor

Neredeyse her bölümüyle internette bir viral etkisi yaratan Carpool Karaoke, başarısı kanıtlanmış bir formül. Başarısını kanıtlayan bir formül de özel içerik sunma konusunda güvenli yollar arayan Apple Music için uygun tercih niteliği taşıyor. Özel Carpool Karaoke bölümlerinin Apple Music’e aylık abone olma konusunda etkili olup olmayacağı ise zamanla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER