EğlenceManşetler

Capcom Showcase 2023: Oyun dünyasının yıldızlarından göz kamaştıran anlar

capcom showcase 2023

Capcom, oyun dünyasına yepyeni bir soluk getirerek 2023 yılında bir dizi heyecan verici oyun duyurusu yaptı. Bu etkinlik, Street Fighter 6 ve Resident Evil 4 gibi büyük çıkışlarla başarılı bir yıl geçiren Capcom’un oyun tutkunlarına armağanıydı. Bu etkinlikte, Mega Man, Resident Evil, Street Fighter, Monster Hunter gibi tanıdık simaların yanı sıra Path of the Goddess, Exoprimal ve Pragmata gibi yeni seriler ön plana çıktı.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess ile Tüyler Ürpertici Macera

Etkinliğin belki de en ilgi çekici anlarından biri, Xbox Showcase’ten bir gün sonra Capcom’un tanıttığı Kunitsu-Gami: Path of the Goddess oyunuydu. Tüyler ürpertici yaratıklar ve kılıç dövüşleriyle dolu bu karanlık aksiyon-macera oyunu, oyuncuları kendine çekiyor. Oyunun çıkış tarihi henüz belirlenmemiş olsa da, Xbox, PS5 ve PC platformlarında oynanabilecek olması oyuncuları heyecanlandırıyor.

Bilim Kurgu Aksiyonu: Pragmata Bekleyişi

Bilim kurgu aksiyon oyunu Pragmata, ilk duyurulduğundan beri merakla bekleniyor. Ancak oyunun çıkış tarihi hala belirsiz. Capcom, merakla bekleyen hayranlara ufak bir teaser ile tatmin olmalarını öneriyor. Oyunun çıkışı gerçekleştiğinde PS5, Xbox Series X ve PC platformlarında kullanılabilir olacak.

Spectral Detective Game: Ghost Trick‘in Yeniden Doğuşu

Klasik hayalet dedektif oyunu Ghost Trick‘in yeniden düzenlenmiş versiyonu, artık bir demo ile oynanabilir durumda. Tam sürümünün 30 Haziran’da çıkması beklenen oyun, demo sürümünden kaydedilen verileri de aktarıyor.

Yeni Nesil Suç Çözme: Yeni Ace Attorney Koleksiyonu

Dedektiflik temalı oyunların hayranları için bir başka müjde de Ace Attorney serisinden geldi. Serinin 4-6. oyunlarından oluşan yeni bir koleksiyon, modern konsollarda HD grafiklerle boy gösterecek. Apollo Justice hayranları için mutlu bir haber bu.

Dinozorlarla Dolu Gelecek: Exoprimal

Capcom’un bilim kurgu odaklı dinozor oyunu Exoprimal, son fragmanında yoğun bir aksiyon vadediyor. Dino Crisis hayranlarının hayal kırıklığına uğrayabileceği bu durum, aksiyon dolu yeni bir dinozor oyunu ile hafifletiliyor. Oyunun çok yakında, 14 Temmuz’da PC, PlayStation ve Xbox platformlarına çıkması bekleniyor.

Fantastik RPG Heyecanı: Dragon’s Dogma 2

Fantastik RPG oyunlarına yeni bir soluk getirecek olan Dragon’s Dogma 2, uzun bir bekleyişin ardından hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. İlk oyunun 2012’de çıkmasının ardından uzun bir süre beklenen devam oyununun oldukça geniş bir oyun dünyası sunacağı belirtiliyor. Bu devam oyunu, orijinal oyunun dört katı büyüklüğünde olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER