Teknoloji

Canon yeni Pixma sosyal ağ yazıcılarını duyurdu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Canon Pixma MG5550, MG6450 ve MG7150 olmak üzere üç mürekkep püskürtmeli yazıcının duyurusunu yaptı. Bu makineleri ilginç kılan ayrıntı ise Pixma Printing Solutions (PPS) olarak adlandırılan yardımcı bir bulut platform uygulamasıyla gelmeleri.

canon-pixma-220813

PPS sayesinde iPhone veya Android cihazı üzerinden, dünyanın hangi noktasında olursanız olun yazdırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Yani Picasa, Flickr, Dropbox, Evernote, Facebook ve Twitter gibi ortamlarda depolanan veya paylaşılan fotoğrafları, dokümanları yazdırabilirsiniz. Ayrıca uygulama içinden yazdırma ayarlarını değiştirebilir, kağıt boyutunu ayarlayabilir veya mürekkep durumunu görebilirsiniz.

Birden fazla cihazla eşleme yapılabilmesi de en çok memnun edecek özellikleri arasında bulunuyor. Örneğin, bu özellik sayesinde tatil fotoğraflarınızı anne ve babanızın evinde bulunan yazıcıya gönderebilir ve onların evlerinde bulunan yazıcıdan kendi çıktılarını almasını sağlayabilirsiniz.

Pixma Cloud Link de bilgisayarınızı açmadan veya telefonu elinize almadan bulutta dolaşmanızı, tüm fotoğraf ve dokümanlarınıza erişerek onları hızlı şekilde bastırmanızı sağlıyor.

Pixma MG5550, MG6450 ve MG7150 modelleri ekim ayından itibaren yurt dışında piyasada olacak. Bu modellerin İngiltere satış fiyatları sırasıyla 110, 140 ve 180 pound olarak belirlendi.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER