Teknoloji

Canon PowerShot S110 Wi-Fi desteğiyle birlikte geldi

Canon, S serisinin en yeni ürünü olan makinesi Wi-Fi özelliğini ekledi, böylelikle çekilen fotoğrafların paylaşımını daha kolay hâle getirdi. Photokina 2012 vesilesiyle tanıtılan Canon PowerShot S110 da bugün tanıtılan bir diğer makine olan PowerShot G15 gibi 1/1.7 inç 12.1 megapiksel CMOS sensör bulunuyor. Bu sensöre Digic 5 işlemci eşlik ediyor. ISO 12800 hassasiyetine sahip olan bu makine düşük ışıkta da iyi performans sunuyor.

Yeni modelle birlikte otomatik odaklama sistemi daha da geliştirildi, böylelikle makinenin objelere odaklaması daha da hızlandırıldı, tam çözünürlükte saniyede 10 kara hızında görüntü yakalama yeteneği kazandırılmış oldu. f/2.0 lens 24 mm.’lik geniş açı sunuyor, 5x zum ile 120 mm’ye kadar işliyor. Mercek çerçevesi akıllı bir halka içeriyor, böylelikle ayar seviyesini daha da artırmak mümkün oluyor. Arka tarafta 3 inç’lik dokunmatik ekran da bulunuyor.

Wi-Fi’nin eklenmesi sayesinde kullanıcılar çektikleri görüntüleri Canon’un Image Gateway uygulaması aracılığıyla anında paylaşabilecek ya da Canon CameraWindows uygulaması sayesinde çekilen görüntüleri anında akıllı telefona aktarmak mümkün olacak.

Ekim 2o12 sonlarında yurt dışında piyasaya çıkacak olan Canon S110’un İngiltere satış fiyatı yaklaşık 430 pound olarak belirlendi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER