Teknoloji

Canon EOS 5D Mark II 2.0.3 belleniminde ses problemi

Canon’un EOS 5D Mark II makineleri için çıkardığı 2.0.3 bellenimi sorunları çözerken yeni bir sorun çıkardı. Bu bellenimi makinelerine yükleyen kullanıcılardan bazıları ses problemleriyle karşılaşmışlar. Canon’un konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:

“2.0.3 versiyon numaralı bellenimde bir problem tespit ettik. Kamera ayarlarından “Ses Kaydetme: Elle” seçeneği aktif hâle getirildikten sonra  C1/C2/C3 için elle kaydetme seviyeleri değişiyor ve eğer güç kapatılırsa ya da otomatik güç kapama devreye alınırsa, kamera ses kaydı yapamıyor. Yaratmış olduğumuz bu rahatsızlıktan ötürü özür dileriz, ancak bu bellenimin indirme işlemini durduruyoruz. Yeni bellenimle makinelerini güncelleyen ve mod kadranını C1/C2/C3 olarak ayarlayan kullanıcıların ses kaydetme ayarını “Auto” seçeneğine göre yapmalarını tavsiye ederiz.”

Canon söz konusu 2.0.3 belleniminin indirme dosyasını destek sitesinden kaldırdı, ancak şirket yeni bir bellenim versiyonu için çalışmalara başladı bile. Bakalım yeni güncellemenin gelmesi ne kadar zaman alacak.

İlgili – Canon

İLGİLİ HABERLER