EğlenceTeknoloji

Candy Crush Saga tutkunlarını mutlu edecek ücretsiz ve sınırsız can hakkı

candy crush saga

Mobil oyun geliştiricisi King, bu hafta içinde Candy Crush Saga ve diğer oyunlarına ücretsiz ve sınırsız can hakları ekliyor. Birçok seviyede başarısız olmuş oyuncuların beklemesini veya para ödemesini gerekli kılan zamanlayıcıları da kaldırıyor.

Söz konusu değişiklik 5 Nisan tarihine kadar geçerli olacak. Bu değişiklik Dünya Sağlık Örgütü’nün #PlayApartTogether olarak adlandırılan ortaklığının bir parçası olarak yapılıyor. Bu ortaklık koronavirüs salgını sırasında emniyet ve sosyal mesafe önerilerine dair bilinci artırmayı hedefliyor.

Candy Crush Saga ve diğer oyunlarda ücretsiz can hakkı

Candy Crush Saga, Candy Crush Soda Saga, Candy Crush Jelly Saga, Candy Crush Friends Saga, Farm Heroes Saga, Bubble Witch 3 Saga ve Pet Rescue Saga olmak üzere yedi oyun ücretsiz can haklarıyla güncelleniyor. Bu oyunlar içinde özellikle Candy Crush Saga oyunu geniş bir oyuncu kitlesine sahip. Ülkemizde de hatırı sayılır bir oyuncu kitlesi bulunuyor. Bu nedenle getirilen ücretsiz can hakkı imkanı evlerinde oturup ne yapacağını bilemeyenlerin imdadına yetişecektir.

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok kişi teknoloji olan ilişkisini yeniden değerlendiriyor. Daha önce insanların ekranların karşısından çok zaman geçirmesi eleştirilirken, şimdi ekranların karşısında zaman geçirenler, ekranlarda bulunan içeriklere eleştirel biçimde bakmaya başladılar. Candy Crush da insanların akıllı telefonlarına bakarak çok zaman geçirdikleri, bu nedenle etraflarından bağlarını kopardıkları bir oyundu. Bu nedenle sosyal ilişkilere olumsuz etkileri nedeniyle eleştiriliyordu. Ancak şimdilerde sosyal mesafe çok moda, bu nedenle oyunu, ücretsiz haklarıyla birlikte doyasıya oynamak için uygun bir zaman.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER