Teknoloji

Camera+ uygulaması iPad, iPhone 5 ve iCloud desteğiyle güncellendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın iOS cihazlarında gelen kamera uygulaması çoğu zaman iş görmek için yeterli oluyor, ancak bazı durumlarda kullanıcılar kameraları üzerinde daha fazla kontrol isteyebilir. İşte bu noktada Camera+ gibi uygulamalar oldukça kullanışlı oluyor. iPhone için sunulan en popüler uygulamalardan biri olan Camera+ için gelen yeni güncelleme iPad ve iPhone 5 desteğiyle iCloud üzerinden eş zamanlama yeteneklerini uygulamaya kazandırdı.

iPad ile fotoğraf çekmek çoğu zaman garip kaçıyor, ancak bazı durumlarda zorunluluktan dolayı tablete muhtaç kalınabiliyor. Tabii ki, tabletleriyle severek fotoğraf çekenleri de yabana atmamak gerek. Onlar için bundan böyle Camera+ uygulamasını kullanmak zevkli olabilir. Yeni iPad versiyonu tabletin büyük ekranının avantajından faydalanırken iPhone kullanıcılarının yararlanmakta olduğu nitelikleri de bu tarafa taşıyor. Buna ek olarak Camera+’nın gelişmiş düzenleme yetenekleri sayesinde iPad mükemmel bir fotoğraf düzenleme aracına dönüşüyor.

iCloud senkronizasyonu da Camera+ uygulamasının kazandığı yenilikler arasında yer alıyor. Artık iPhone üzerinde çektiğiniz bir fotoğrafı iPad üzerinde görüp onu hemen düzenlemeye başlayabileceksiniz, tabii ki tersi de geçerli. Bu destek sayesinde hareket hâlindeyken sıklıkla fotoğraf çekenler, fotoğrafları farklı cihazlara taşımak için uğraşmayacaklar.

Camera+ uygulamasının iPhone uygulaması şimdiye kadar 9 milyon kullanıcı tarafından indirilmiş. Camera+ uygulamasının üreticisi Tap Tap Tap iPad ve iPhone uygulamasının iPad için Photoshop düzenleme araçları çıkaran ve bunları destekleyen kendi bulut depolama servisi olan Adobe’ye bir meydan okuma niteliği taşıdığını söyledi.

Camera+ uygulamasını aşağıdaki ilgili iTunes App Store bağlantısını takip ederek, 0.99 dolar karşılığında indirebilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER