EğlenceTeknoloji

Call of Duty: Warzone’dan üç kişilik kadrolar konusunda geri adım

call of duty: warzone

Call of Duty: Warzone için yayınlanan en son güncelleme, oyuna dört kişilik kadroları getirmişti. Ancak bu imkan, oyuncuları beklenildiği kadar etkilememiş gibi görünüyor. Warzone için bir oyun listesi güncellemesi hazırlayan geliştirici Infinity Ward, dörtlü kadro ve tek kişilik oyun modlarının yanına yeniden üçlü kadro seçeneğini ekledi.

Infinity Ward bu değişikliğin neden yapıldığı konusunda bilgi vermedi. Şirket sadece üçlü kadro seçeneğinin alternatif Yağma Modu’nda kullanılamayacağını belirtmekle yetindi.

Rock Paper Shotgun sitesinde yer alan haberde ise, daha büyük kadroların oyunun oynanabilirliği konusunda bazı sonuçları olduğuna dikkat çekildi. Özellikle kendi arkadaşlarıyla oynamak isteyenler için takım oluşturma süreci biraz daha uzarken, herhangi bir maçta mücadele eden toplam takım sayısı da azalmış oldu. Üçlü kadro seçeneğinin pek çok oyuncu için önemli olduğunun farkına varan Infinity Ward, geri adım atmak için fazla zaman kaybetmedi.

Call of Duty: Warzone bu geri adıma rağmen, hatırı sayılır bir popülaritenin tadını çıkarıyor. Oyun, neredeyse bir aylık bir süre içinde 50 milyondan fazla oyuncuya ulaşmayı başardı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER