Eğlence

Call of Duty: Vanguard iki hafta boyunca ücretsiz olacak

call of duty: vanguard

Call of Duty: Vanguard için iki haftalık ücretsiz deneme süreci 30 Mart itibarıyla başladı. İki hafta boyunca Vanguard’ın multiplayer modunu ve haritalarını ücret ödemeden deneyimlemek mümkün olacak. Oyunu destekleyen tüm konsol ve PC’leri kapsayan bu test dönemi, 13 Nisan itibarıyla sona erecek.

Ücretsiz deneme, Vanguard’a ikinci sezonda eklenen iki yeni haritayı oyuncularla buluşturuyor. Bunlardan biri Kazablanka adını taşıyor. Orta ölçekli bir harita olan Kazablanka, oyuncuları Fas’taki bir pazar yerine götürüyor.

Diğer harita ise Gondola adını taşıyor. Burada oyuncular kayak teleferiğine biniyor ve ilgi çekici yerlere doğru yükselirken karşılarına çıkanları havada öldürmeye çalışıyor.

Ücretsiz deneme süresince oyuncular Arms Race isimli ikinci sezon güncellemesiyle sunulan yeni “büyük harita” modunu test edebilecek. Burada oyuncuların amacı tüm üsleri ele geçirmek. Oyuncular bir üssü ele geçirdikten sonra öldürülseler bile kontrol ettikleri üslerde yeniden canlanabiliyor. Hatta hayatta olan takım arkadaşlarının yanında da tekrar canlanmak mümkün oluyor.

Ele geçirilen üslerde otomatik olarak takım arkadaşlarına açılan, düşmana ise kapanan kapılar inşa ediliyor. Call of Duty: Vanguard oyuncularının üssün duvarlarını yok etmesinin tek yolu ise duvarı parçalara ayırmaktan geçiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER