Eğlence

Activision iOS için Call of Duty: Strike Team’i yayınladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Activision iOS işletim sistemli mobil cihazlar için yeni bir Call of Duty serisi oyunu yayınladı. Call of Duty: Strike Team adı verilen oyun Activision’ın yeni mobil yazılım stüdyosu The Blast Furnace tarafından hazırlanan ilk oyun olma özelliğini taşıyor. The Blast Furnace’ın başında yazılımcılar Mark Washbrook ve Gordon Hall bulunuyor.

call-of-duty-strike-team-060913

Oyunda ”koş ve vur” konseptindeki birinci şahıs görüş açısından ”keşif ve koordineli kadro atakları” konseptindeki üçüncü şahıs görüş açısına geçilebilmesi dikkat çekici bir özellik olarak göze çarpıyor. Oyunda kullanıcılar aynı zamanda ”Strike Team” olarak adlandırılan vuruş ekibinin maksimum 4 üyesini kontrol edebiliyor, bu 4 üyenin hepsinin yeteneklerinde özelleştirme işlemi yapılabiliyor. Araçlar ve görüntüleme modları bir araya gelince kullanıcıların hem aksiyon hem de karar verme deneyimini tam teşekküllü olarak yaşayabiliyor.

Activision oyunun App Store’daki tanım kısmında hikayeyi anlatmayı da ihmal etmiyor. 2020 yılında geçen oyunda dünyanın süper güçleri arasındaki ilişkilerin son derece gergin olduğu bir dönemde, sürpriz bir saldırının ardından ABD kendini bilinmeyen bir düşmanla savaşta buluyor. Oyuncudan ise küresel biri girişim olan Ortak Özel Operasyonlar Birimi’ni yönetmesi ve bu saldırıdan sorumlu olanları cezalandırması isteniyor.

Oyunda tek oyunculu hikaye moduna ek olarak tek oyunculu bir hayatta kalma modu da bulunuyor. iOS 6.0 veya daha üstü bir işletim sistemini zorunlu kılan Call of Duty: Strike Team iPhone 4S, iPhone 5, iPad mini, iPad 2, üçüncü nesil iPad, dördüncü nesil iPad ve beşinci nesil iPod touch ile uyumlu.

Call of Duty: Strike Team’in henüz App Store’un Türkiye mağazasında yayınlanmadığını belirtmekte fayda var. Oyun ABD mağazasından 6.99 dolar karşılığında indirilebiliyor.

İlgili >> iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER