EğlenceTeknoloji

Call of Duty’de kar topu savaşları başlıyor

call of duty modern warfare
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Call of Duty: Modern Warfare, yeni yılın gelişini nazik ve neşeli bir oyun moduyla kutluyor. Infinity Ward ve Activision, oldukça sınırlı bir süre boyunca oynanabilecek olan “Kar Topu Savaşı” modunu duyurdu.

Bu oyun modu, 31 Aralık günü Türkiye saatiyle 21:00’a kadar oynanabilecek. Yeni oyun modu, tam olarak anlaşıldığı şekilde işliyor. Oyuncular, takım arkadaşlarıyla birlikte patlayıcı silahlar yerine kar topu kullanarak rakiplerini alt etmeye çalışıyor. Kısacası oyunun olağan şiddetinden sıkılanlar için yeni yılın gelişine özel küçük bir alternatif sunuluyor.

Infinity Ward ve Activision, biraz daha sert bir oyun modu isteyenleri de unutmamış. Drop Zone adını taşıyan oyun modunda oyuncuların takım çalışması yaparak daha fazla sayıda yardım paketi toplamalarını sağlayacak puanları elde ediyor.

Call of Duty: Mobile oyuncuları da unutulmadı

Call of Duty’nin mobil versiyonunun oyuncuları da unutulmadı. Oyunda 31 Aralık’a kadar devam edecek yılbaşı temalı bir bir Prop Hunt başlarken, 29 Aralık’a kadar da oyuncuların yeni bir Battle Royale sınfı kazanmaları mümkün olacak.

Call of Duty’nin geliştiricileri, oyuncuların yeni yıla girerken de Call of Duty’den kopmamasını hedefliyor. Bunun için sunulan sınırlı süreli modlar ve fırsatlar, oyuncular açısından oldukça cezbedici görünüyor.

İLGİLİ HABERLER