EğlenceManşetler

Call of Duty Modern Warfare III, heyecan verici yeniliklerle geliyor

call of duty modern warfare iii

Activision, daha önce duyurduğu yeni oyunu Call of Duty Modern Warfare III için ilk fragmanı yayınladı. Bu, 2011 yılında çıkan Modern Warfare 3 oyunundan farklı olarak yeni bir oyun olacak ve bazı heyecan verici detaylarla geldiği görülüyor.

Modern Warfare III, serinin ikinci oyununun hemen arkasından başlayacak bir hikaye içerecek. Yeni oyun, “açık savaş” adı verilen yeni bir görev türü tanıtacak. Activision, bunu “oyuncu kararlarını daha önce hiç olmadığı gibi güçlendiren yeni bir inovasyon” olarak nitelendiriyor. Oyuncular, farklı oyun stilleri seçebilecek ve bu, Call of Duty’nin bilinen daha düzenli, lineer hikaye görevlerini tamamlayacak.

Serinin her yıl yeni bir oyunla karşımıza çıkması bir gelenek haline gelmişken, Modern Warfare III bu geleneği kırıyor, çünkü doğrudan bir yıl önce yayınlanan oyunun devamı niteliğinde. Bu oyun, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve 2022’de çıkmış olan Modern Warfare II oyununun hemen ardından başlayacak. Bu yılki sürümün geliştirilmesi Sledgehammer Games tarafından üstleniliyor.

Multiplayer kısmında, oyun başlangıcında 16 harita (en az 12 tanesi daha sonradan gelecek) ve “hardpoint”, “kill confirmed” gibi modlarının yanı sıra yeni bir 3v3v3 modu olan “cutthroat” olacak. Daha da ilginç olanı, çok oyunculu oyunun geçen yılki oyunla sıkı bir şekilde bağlantılı olması.

Call of Duty tarihinde ilk defa, bir önceki Modern Warfare oyunundan çok miktarda içerik transfer edilecek ve sonraki Modern Warfare oyununda kullanılabilir olacak. Modern Warfare II‘de şu anda oyuncuların erişimine açık veya daha önce açılmış olan tüm silahlar ve Operator içeriği, Modern Warfare II ve Modern Warfare III arasında aktarılacak.

Ve tabii ki, işin içinde zombiler de var. Bu sefer, zombi modu Call of Duty stüdyosu Treyarch tarafından geliştirildi ve Activision bunun, bugüne kadarki en büyük zombi haritası olduğunu söylüyor. Açık dünya PvE çıkarma hayatta kalma deneyimi olarak tanımlanıyor.

Yeni oyun, 10 Kasım’da PlayStation, Xbox ve PC (Steam ve Battle.net üzerinden) platformlarında piyasaya sürülecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER