EğlenceTeknoloji

Call of Duty: Modern Warfare’in ilk savaş biletinin detayları netleşiyor

Call of Duty

Activision ve Infinity Ward, Fortnite ve benzeri oyunlar gibi “Savaş Bileti” sistemine geçen Call of Duty: Modern Warfare ile oyunculara neler sunulacağı konusunda ilk bilgileri paylaştı. Geliştiricilere göre; Modern Warfare’in yeni döneminin ilk sezonu, Call of Duty tarihinin en büyük ücretsiz içerik dağıtımına sahne olacak.

Premium erişim için ödeme yapan oyuncular, 3 Aralık itibarıyla yeni sezon başladığında Savaş Bileti’nin kendilerine getirdiklerini görmüş olacak. Ancak Activision ve Modern Warfare’in şimdiden açıkladığı unsurlar, oyunculara ücretsiz sunulacak.

Crash, Vacant ve Shipment gibi popüler haritalar, ilk sezonda oyuncuların karşısına çıkacak. Buna ek olarak, oyuncular üç farklı oyun modunda yeteneklerini sınayabilecek. Söz konusu modlardan birinde oyuncular ikili takımlar hâlinde, savaş başladıktan sonra topladıkları silah ve kaynakları kullanarak birbirleriyle mücadele edecek.

Call of Duty: Modern Warfare oyuncularına başka yenilikler de sunulacak

Her oyuncunun tek canının bulunduğu “Reinforce” isimli modda ise oyuncular üç bayrağı kontrol etmek için yine takımlar hâlinde yarışacak. Infected isimli yeni modda da oyuncular hayatta kalmak için mücadele verecek.

Call of Duty: Modern Warfare’in yeni döneminde oyunculara sunulacak yenilikler bunlarla da sınırlı kalmayacak. Yeni silahlar ve yeni özel operasyon görevleri de deneyimin bir parçası olacak. Yeni içeriklerin bazıları, sezonun ilerleyen dönemlerinde oyuncularla buluşacak. Ancak her içerik, tüm platformlarda aynı zamanda sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER