Eğlence

Call of Duty Modern Warfare 2 ve Warzone 2.0’da ikinci sezona erteleme

sony call of duty modern warfare 2

Activision, Call of Duty Modern Warfare 2 ve Warzone 2.0’ın ikinci sezonunun çıkışının ertelendiğini açıkladı. Şirket oyunculardan gelecek geri bildirimler doğrultusunda çok sayıda değişiklik yapılacağının sözünü verdi.

Normal şartlar altında ikinci sezonun 1 Şubat itibarıyla başlaması planlanıyordu. Ancak erteleme kararıyla birlikte yeni sezon için 15 Şubat’ı beklemek gerekecek. Activision’ın açıklamasında stüdyo ekiplerinin oyunculardan gelen yorumlara göre hareket ederek çok sayıda değişiklik gerçekleştireceği belirtildi.

Modern Warfare 2 ve Warzone 2.0 geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlandıklarında büyük ses getirmişlerdi. Ancak oyuncuların rahatsızlıklarının da her geçen gün artmıştı. Modern Warfare 2 oyuncuları özellikle ekstra içeriklerin Warzone 2.0’a kıyasla daha az olmasından şikayet etmişti.

Call of Duty Modern Warfare 2’ye yeni haritalar, modlar ve silahlar eklenecek

Activision’dan verilen bilgiye göre, ikinci sezon ile birlikte Warzone 2.0’da Resurgence modu yeniden kullanımda olacak. Buna ek olarak, Warzone 2.0 için yeni bir küçük harita sunulacak. Modern Warfare 2’ye ise yeni haritalar, modlar ve silahlar eklenecek.

Activision Call of Duty Modern Warfare 2 ve Warzone 2.0’ın ikinci sezonlarıyla ilgili tüm detayları henüz paylaşmış değil. Yeni sezonun Modern Warfare 2’nin oyuncu sayılarını artırıp artırmayacağı merak ediliyor.

İLGİLİ HABERLER