EğlenceTeknoloji

Call of Duty: Mobile yeni sezonu Zombiler modu ile karşılıyor

call of duty mobile

Call of Duty: Mobile, 2019’un hızlı çıkış yapan mobil oyunları arasında bulunuyor. Oyunun yapımcısı Activision, yeni hazırlanan “Zombiler” isimli yeni oyun modunu oyuncularla buluşturmaya başladı.

Zombiler modu sayesinde Call of Duty’nin mobil macerasına farklı bir boyut daha kazandırılıyor. Bu modda; oyuncular ilk kez Call of Duty: World of War’da görülen klasik “Shi No Numa” haritasında baskın (Raid) modunu veya klasikleşen sürekli hayatta kalma (Endless Survival) modunu seçebilecek.

Oyuncular oyuna sadece bir tabanca ve bıçakla başlayabiliyor. Ancak maç boyunca zombileri öldürerek ve pencereleri onararak daha iyi silah ve teçhizatlar için puan kazanabiliyorlar. Oyuncular, baskın modunda birçok zombi dalgasını temizledikten sonra maçı bitirebilmek için bir “boss” ile karşı karşıya gelecekler.

Call of Duty Mobile oyuncularına yeni sezonla yeni araçlar sunuluyor

Zombiler modu, Call of Duty’nin mobil macerasının oyuncularına ekip çalışması, yeni oyun stilleri ve keşfedilecek sürprizlerle dolu farklı bir oyun tecrübesi ve rekabet deneyimi vadediyor.

Activision, Zombiler moduyla oyunun ikinci sezonunun da başladığını açıkladı. Yeni sezonla birlikte çok oyunculu ve Battle Royale modlarına yeni silahlar, ekipmanlar, spreyler, jestler ve daha fazlası eklenerek oyuncuların kullanımına sunuldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER