EğlenceTeknoloji

Call of Duty: Mobile’da üçüncü sezon macerası başladı

call of duty: mobile

Call of Duty: Mobile, geçtiğimiz ekim ayında yayınlanmış ve büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Kısa süre içinde milyonlarca kullanıcı tarafından indirilen oyun, pek çok kişi tarafından yılın en iyi mobil oyunları arasında gösterilmişti.

Call of Duty: Mobile’ın yapımcısı Activision, oyunun merakla beklenen üçüncü sezonunu da sonunda başlattı. Oyunculara aksiyon dolu anlar vadeden yeni sezonla birlikte oyunculara Battle Pass ve Premium Pass modları da sunuluyor.

Battle Pass ile oyunculara çok oyunculu müsabakalarda verilen görevleri tamamlamaları durumunda kazanabilecekleri yeni oyun içi unsurlar vadediliyor. Bu modun 19 Ocak itibarıyla erişime açılması bekleniyor.

Kilidi Call of Duty puanlarıyla açılacak olan Premium Pass modunda ise oyuncular özel kostüm ve silahlar bulabilecek. Buna ek olarak, bu modda oyuncular daha hızlı şekilde deneyim puanı kazanabilecek.

Call of Duty: Mobile oyuncularına üçüncü sezonla birlikte iki yeni harita sunuluyor. Bunlardan biri olan Scrapyard şimdiden erişime açılmış durumda. Rage içinse bir süre daha beklemek gerekiyor. Rapid Fire (Hızlı Ateş) adını taşıyan yeni multiplayer oyun modu daha hızlı bir deneyim vadediyor. Warfare isimli mod ise 20 oyuncudan oluşan takımları Battle Royale formatında karşılaştırıyor.

İLGİLİ HABERLER