Teknoloji

Call of Duty: Mobile için ön kayıt dönemi başladı

call of duty: mobile
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Call of Duty macerasını mobil cihazlara taşıyacak Call of Duty Mobile hakkındaki ilk detaylar ortaya çıktı. Activision’dan yapılan açıklamada oyunun yaz aylarında yayınlanacağı belirtilirken, oyuncuları bekleyenler konusunda da bazı bilgiler verildi.

Birden fazla oyuncunun oynayabileceği çevrimiçi FPS oyunu, hem Android hem de iOS için yayınlanacak. Oyunda haritalar, farklı oyun modları, silahlar ve Call of Duty serisinin diğer oyunlarından aşina olunan karakterler yer alacak. Tencent‘in bünyesindeki Timi tarafından geliştirilen oyunda oyuncular birbirleriyle mücadele edecek. Call of Duty: Mobile’ı indirmek için bir ücret ödemek gerekmeyecek.

Oyunun kesin çıkış tarihi konusunda henüz bilgi verilmiş değil. Ancak istekli oyuncular Call of Duty: Mobile‘a şimdiden kayıt olabiliyor. Oyunun ilk beta versiyonu hazır hâle geldiğinde oyunculara bir bildirimle haber verilecek. Herkese açık beta sürümü, belli bölgelerde yayınlanacak.

Oyunda yer alacak bazı oyun modlarının isimleri de şimdiden biliniyor. Bu modlar Team Deathmatch, Search and Destroy ve Free-For-All ismini taşıyor. Call of Duty serisiyle özdeşleşen Nuketown, Crash ve Hijacked gibi haritalar da oyunun mobil versiyonunda yer alacak.

Call of Duty Mobile oyuncuları bazı silahların ve oyun içi unsurların kilidini oyunda ilerleme sağlayarak açacak. Oyunda oyuncuların gerçek parayla çeşitli unsurları satın alabileceği bir mağazanın bulunmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER