EğlenceTeknoloji

Activision Call of Duty: Black Ops Cold War için 10 bin beta anahtarı dağıtacak

call of duty: black ops cold war

Call of Duty: Black Ops Cold War için resmi duyuru sonunda geldi. 13 Kasım’da yayınlanacak oyun için, tıpkı serideki eski oyunlarda olduğu gibi, bir beta süreci olacak. Bu beta sürümüne normal şartlar altında sadece oyunun belli versiyonları için ön sipariş verenler erişebiliyor. Ancak kullanıcılara para harcamadan erken erişim elde etmenin de bir yolu sunuluyor. Activision önümüzdeki hafta sonu 10 bin adet beta anahtarını ücretsiz olarak dağıtacak.

Bu hafta sonu, Call of Duty Ligi’nin ilk şampiyonası düzenlenecek. 30 Ağustos Pazar günü Türkiye saatiyle 23.00’te ligin resmi internet sitesindeki yayını izleyenlere ücretsiz olarak erken erişim beta anahtarları sunulacak.

Ücretsiz anahtarlardan birini alabilmek için Activision hesabı sahibi olmak gerekiyor. Bu hesaba giriş yaptıktan sonra da Call of Duty Ligi web sitesi veya resmi uygulamasıyla hesap bağlantısı yapılıyor. Ardından kullanıcılar betayı oynamak istedikleri platformu (PC, PS4 veya Xbox One) seçiyor.

Activision önümüzdeki hafta sonunda Black Ops Cold War’un beta etiketleri dışında başka şeyler de dağıtacak. Cumartesi günü yayınları izleyenler CDL Champs 2020 isimli pakete sahip olabilecek. Bu pakette birbirinden farklı oyun içi unsurlar yer alıyor. Buna ek olarak, iki günlük etkinlikte herhangi bir bölümü 30 dakika izleyenler, hem Modern Warfare hem de Warzone’da kullanabilecekleri sanal bir Call of Duty bıçağına sahip olabilecek.

Call of Duty: Black Ops Cold War betasının çıkışı için bir tarih açıklanmış değil. Ancak oyunun 13 Kasım’da yayınlanacak olması, beta için de fazla beklemenin gerekmeyeceği anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER