EğlenceManşetler

Call of Duty serisinin yeni oyunu Black Ops 6 olacak

call of duty black ops 6

Activision, bir sonraki Call of Duty oyununun Black Ops 6 olacağını doğruladı. Şirket, askeri nişancı serisinin web sitesini duyuruyu yapmak için güncelledi ve “resmi iletişim hatlarının başladığını” açıkladı. Bu, oyunun pazarlamasının “ön tanıtım” modundan açıklama moduna geçtiği anlamına geliyor.

Xbox’ın X hesabı, nisan ayının sonlarında, 9 Haziran Pazar günü Xbox Showcase’i takip edecek bir “[REDACTED] Direct” etkinliğinin gerçekleşeceğini paylaşmıştı. Bunun bir Call of Duty açıklaması olacağı konusunda hiçbir şüphe yaşanmamıştı. Zira logonun tarzı da serinin görsel tarzıyla uyumluydu ve yeni Call of Duty oyununun bu yıl çıkacağı daha önce açıklanmıştı.

Xbox’ın X hesabında paylaşılan kısa bir video, düzenlemeyi kaldırarak Black Ops 6 adını resmen ortaya çıkardı. Artık Microsoft’un çatısından çıkacak ilk Call of Duty oyununun 9 Haziran’daki tanıtım etkinliği için geri sayım başlamış oldu.

Call of Duty web sitesi, komplo teorisyenlerinin dünya görüşlerinden yararlanan ek tanıtımlar gösteriyor. Gölgeli bir videoda, Rushmore Dağı’nın dört ABD Başkanının her birinin gözlerinin kapatıldığı, üzerinde “Gerçek Yalanlar” yazısının ve ardından bir logonun yer aldığı, kolluk kuvvetlerinin vücut kamerası görüntüleri gösteriliyor. Web sitesindeki diğer videolar, vandalların (yine buluntu görüntüler tarzında) bir şehrin etrafına aynı sloganı taşıyan posterler yerleştirdiğini gösteriyor.

Microsoft Call of Duty Black Ops 6 ile Game Pass aboneliklerini artırmayı hedefliyor

Görünüşe göre Microsoft, yeni Call of Duty oyununu Game Pass aboneliklerini artırmak için kullanmayı planlıyor. The Wall Street Journal bu ay oyunun, lansman gününde Game Pass’e eklenecek ilk Call of Duty oyunu olacağını açıklamıştı. Bu stratejinin, hizmet için Xbox konsolu sahiplerine yönelik (potansiyel olarak çok büyük) doğrudan satış kaybını haklı çıkarmak için çok ihtiyaç duyulan artışı sağlayıp sağlamadığını görmek için beklememiz gerekecek.

İLGİLİ HABERLER