EğlenceManşetler

Yeni Call of Duty oyunu Black Ops 6’nın çıkış tarihi açıklandı

call of duty: black ops 6

Call of Duty: Black Ops 6, 25 Ekim’de oyuncularla buluşacak. Popüler serinin bir sonraki oyunu 90’ların başında geçecek ve çıkar çıkmaz Microsoft’un Xbox Game Pass abonelik hizmetinde yerini alacak. Treyarch ve Raven Software tarafından geliştirilen Black Ops 6, yeni bir harekat, lansman sırasında 16 yeni harita içeren çok oyunculu mod ve yeni bir zombi deneyimi içerecek.

Ana senaryo, Black Ops Soğuk Savaş sonrasında geçiyor ve hatta Black Ops 2’ye geri dönüşler de içeriyor. Her şey 1990’ların başında, Soğuk Savaş’ın sonunda yaşanıyor. Raven Software, hükümet komplolarının ortasında sürükleyici casusluk görevlerini içeren deneyimi geliştirdi. Oyun Güney Avrupa, Rus Tundra’sı, ABD ve Orta Doğu çölünde geçecek.

Raven Software, kampanyaya Frank Woods ve Russell Adler gibi ikonik karakterlerin de dahil olduğu 90’ların cihaz ve ekipmanlarını ekledi. Terk edilmiş bir malikane ve KGB’nin kara bölgesi olan yeni bir güvenli ev bile var. Burası, Black Ops 6 oyuncularının yükseltmeleri yapılandırabileceği ve görevleri seçebileceği oyunun ana merkezini barındırıyor.

Black Ops 6’daki çok oyunculu deneyim, oyuncuların hareketleri üzerinde daha fazla kontrole sahip olmalarını sağlamak için tasarlanmış yeni bir “her yerde hareket etme” özelliğini ekliyor. Artık yüzüstü pozisyondayken dönme özelliğiyle herhangi bir yönde koşulabilecek, kayabilecek ve dalış yapabilecek.

call of duty: black ops 6

Treyarch tarafından geliştirilen Black Ops 6 çok oyunculu deneyimi, çıkışta 16 yeni haritayı, 12 temel 6vs6 haritayı ve 2vs2 veya 6vs6 modlarında kullanılabilen dört vuruş haritasını içeriyor. Classic Prestige de geri döndü, böylece tekrar tekrar ilerlemeye devam edilebilecek. Activision bu sefer “her zamankinden daha büyük ve daha ödüllendirici” olacağının sözünü veriyor.

Zombies hayranları için tur tabanlı mod, Black Ops 6 ile birlikte geri dönüyor ve oyunculara mücadele edebilecekleri ölümsüz dalgalar sunuyor. Çıkışta iki yeni harita ve çeşitli silahlar ve yükseltmeler olacak.

Call of Duty: Black Ops 6 hangi platformlarda oynanabilecek?

Call of Duty: Black Ops 6, 25 Ekim’de Xbox One, Xbox Series S/X, PS4, PS5 ve PC’de satışa sunulacak. Xbox Game Pass aboneleri oyuna ilk günden itibaren PC ve Xbox üzerinden erişim elde edecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER