Eğlence

Call of Duty: Black Ops 4 önümüzdeki ekim ayında yayınlanacak

call of duty: black ops 4Merakla beklenen yeni Call of Duty oyunu, 2018’de oyun severlerle buluşacak. Call of Duty: Black Ops 4 adını taşıyan oyun, 12 Ekim’de yayınlanacak. Black Ops alt serisinin 2015’ten sonraki ilk oyunu olacak olan Black Ops 4, Call of Duty serisinin genelinde ise 2017’de yayınlanan Call of Duty: WWII’yu takip ediyor. Diğer Black Ops oyunları gibi, Black Ops 4 de oyun stüdyosu Treyarch tarafından geliştiriliyor.

Oyun hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Activision’dan yapılan açıklamada fazla detay verilmezken, sadece Black Ops 4’ün “oyunu değiştiren bir deneyim” yaşatacağı belirtildi. Şirket, oyuna dair detayların 17 Mayıs’ta düzenlenecek ve canlı olarak yayınlanacak bir etkinlikte paylaşılacağını açıkladı.

Seriye yeni bir oyun ekleneceğine dair haberler bir süredir etrafta dolaşıyordu. Eurogamer sitesi tarafından geçtiğimiz ay yayınlanan bir haberin ardından bu yöndeki beklenti biraz daha artmıştı. NBA’in yıldız isimlerinden James Harden’ın Black Ops logolu bir şapkayla görüntülenmesinin ardından bu yöndeki beklenti iyiden iyiye artmıştı.

Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim tarihinde yayınlandığında hem PlayStation 4 hem Xbox One hem de PC’de oyuncularla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER