Teknoloji

Çakıl mavi renkli Samsung Galaxy S III’ün çıkışı gecikebilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un ay başında tanıttığı Galaxy S III’ün çakıl mavi renkli versiyonunun çıkışının beyaz renkli versiyona göre biraz gecikebileceği söyleniyor. Özellikle İskandinav ülkelerindeki muhtemel Galaxy S III sahiplerine yapılan bu bilgilendirme aslında Asya-Pasifik, Avrupa ve Körfez ülkelerini de ilgilendiriyor. Buna göre ilk etapta Galaxy S III’ün sadece mermer beyazı versiyonunu piyasada bulmak mümkün olacak.

İnsanların mavi renkli versiyona gösterdiği ilginin stokları zorladığı söyleniyor. Samsung’un Benelux bölgesinin basın sorumlusu Vivian Peters’ın Tweakers.net sitesine yaptığı açıklamaya göre Hollanda’da bu rengi bulmak haziran başına kadar mümkün olmayacak. Bu arada mavi renkli versiyonda yaşanan gecikmenin sebebinin mavi renkli plastik arka kapakta bazı sorunların bulunması olduğu da iddia ediliyor. Ancak Galaxy S III’ün lansmanına katılanlardan bununla ilgili bir şikayet duymamış, okumamıştık. Bu arada Samsung dedikodular veya spekülasyonlarla ilgili yorum yapmaktan kaçınıyor.

Gerçek olan bir şey var ki, Türkiye’deki müşteriler de Samsung Galaxy S III ile bu haftanın sonları veya gelecek haftanın başlarından itibaren Samsung Galaxy S III’ü satın almaya başlayacağı. Samsung bu çarşamba günü İstanbul’un iki yakasında gerçekleştireceği ücretsiz partilerle Galaxy S III’ün Türkiye lansmanını gerçekleştirecek.

İlgili – XDA-Developers
İlgili – Reddit
İlgili – Tweakers.net

İLGİLİ HABERLER