Teknoloji

Büyük Britanya’nın Vodafone’u yeni Galaxy’yi satacağını duyurdu

Samsung’un 3 Mayısta Londra’da tanıtacağı yeni Galaxy’nin trenine ilk atlayan mobil operatör bu ülkede faaliyet gösteren Vodafone oldu. Şirketin web sitesinde yayına aldığı özel bir sayfada kullanıcılara Galaxy S III olarak adlandırılması beklenen yeni nesil Galaxy cihazını satmaya başlayacağını müjdeliyor. Gelişmelerden haberdar olmaları için e-posta listesine kayıt olabileceklerini de söylüyor.

Vodafone’un daha cihaz lanse edilmeden satmaya başlayacağını duyurması, Samsung’un yeni Galaxy telefonunu satmak için lansmandan sonra çok fazla beklemeyeceği dedikodularını güçlendiriyor. Eğer Galaxy S III’ün yurt dışı satışları duyurulduktan hemen sonra başlarsa, o halde Türkiye’de de yaza yeni Galaxy ile birlikte girmemiz muhtemel. Yine de, Vodafone’un yeni Galaxy heyecanına ortak olmak amacıyla böyle bir sayfa hazırladığını da düşünebiliriz.

Dün tanıtım filmi yayına alınan yeni Galaxy cihazının 4.7 inç Super AMOLED Plus ekran, 12 megapiksel kamera, 1.4 GHz dört çekirdekli Exynos işlemci ve 400 MHz ARM Mali-400 grafik yongası barındıracağı tahmin ediliyor. Cihazın tasarımı konusunda herhangi bir ipucu yok. Geçen hafta Vietnam’dan gelen bir sızıntıda mevcut Samsung cihazlarına benzer bir tasarım görmüştük, ancak Samsung’un final tasarımının bundan farklı olacağı iddia ediliyor.

İlgili – Vodafone

İLGİLİ HABERLER