Teknoloji

Burberry yeni kreasyonunu Snapchat aracılığıyla tanıtacak

burberry-snapchat-show-180915

Burberry, yeni koleksiyonunu podyumdan önce Snapchat’te görücüye çıkaracak. İngiliz lüks giyim markası, ”Burberry Snapchat Show” başlığı altında 2016 İlkbahar-Yaz kreasyonunu ve kreasyonun hazırlık sürecini takipçileriyle paylaşacak. 20 Eylül Pazar günü Türkiye saatiyle 21:00 itibarıyla başlayacak paylaşımlar, 24 saat sonra Snapchat’ten kaybolacak ve Burberry’nin yeni kreasyonu şirketin pazartesi günü Londra’da gerçekleştirilecek etkinliğinde podyumda gösterilecek.

Snapchat ile Evan Spiegel’in anın ruhunu yakalayan fenomen bir platforma imza attığını söyleyen Burberry CEO’su Christopher Bailey, Burberry Snapchat Show için Evan Spiegel ile çalışacakları için büyük heyecan duyduklarını belirtti. Bailey, Burberry Snapchat Show’un kreasyonlarının tanıtımı için çok özel bir yol olduğunun altını çizdi.

Burberry Snapchat Show, Evan Spiegel’in kuruculuğunu ve CEO’luğunu üstlendiği 4 yaşındaki Snapchat için büyük bir kazanım niteliği taşıyor. Günlük kullanıcı sayısı 100 milyonu aşan ve her gün 4 milyar video görüntülemesinin yapıldığı Snapchat, günümüzün en önemli medya ve iletişim platformları arasında yer alıyor.

Geniş kullanıcı tabanından ekonomik fayda sağlama konusunda önemli adımlar atan Snapchat, Discover sekmesiyle hem yayıncıların hem de reklamverenlerin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Snapchat son olarak kullanıcılarına snap’leri ücret karşılığında tekrar oynatma özelliğini sunmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER