EğlenceTeknoloji

Bungie Destiny 2 ile ilgili yenilikleri 24 Ağustos’ta paylaşacak

bungie destiny 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Destiny 2 hayranları yakında oyunun geleceği konusunda daha fazla bilgiye kavuşacak. Bungie 24 Ağustos’ta Destiny 2 için özel bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte oyunun yeni eklentisi The Witch Queen ile ilgili detayların paylaşılması bekleniyor.

Bungie tarafından paylaşılan etkinlik görseli, bazı ipuçları da veriyor. “Survive The Truth” (Gerçeği Hayatta Tutun) sloganının yanında Savathun ile bağlantılı bir sembol görülüyor. Savathun aynı zamanda “yalanların kraliçesi” ve “yalancı kız kardeş” olarak da biliniyor. Bunun da “Gerçeği Hayatta Tutun” sloganıyla bağlantılı olduğunu tahmin etmek pek zor değil.

Bungie, Savathun’a daha fazla odaklanılacağına dair işaretleri bir süredir veriyordu. 14. sezonda Vex, Son Şehir’i karanlığa mahkum etmişti. Bunun arkasında da Savathun’un olduğu düşünülüyor. Bu nedenle The Witch Queen’de Savathun’un asıl kötü karakter olması ihtimali yüksek görünüyor.

Bungie, Destiny 2 oyuncularının merakla beklediği The Witch Queen eklentisinin çıkışını COVID-19 kaynaklı gecikmeler nedeniyle 2022’ye ertelemişti. Uzun süredir genişleme paketlerinin çıkışını yılın ilk yarısına kaydırmayı planlayan şirket bunun fırsatını yakalarken, kararın çalışanların sağlığını korumak amacıyla alındığını belirtmişti.

İLGİLİ HABERLER