Teknoloji

Bundle yapay zekâ ile tıklama tuzaklarına son veriyor

bundle ai

Türk teknoloji girişimi Bundle, haber uygulamasına entegre ettiği yapay zeka teknolojisi Bundle AI ile internet haberciliğinde önemli bir adım atıyor. Bundle AI, özellikle clickbait yani tıklama tuzakları olarak bilinen başlıkları tespit etmek ve kullanıcı deneyimini artırmak için tasarlandı.

Kullanıcılar, eğer clickbait bir haberle karşılaşırlarsa, bu tür başlıkları Bundle AI’ye raporlayabiliyorlar. Yapay zeka, bu raporlamalar sayesinde her geçen gün daha da öğreniyor ve daha doğru sonuçlar üretiyor. Bundan böyle, bir haberin içeriği clickbait ise yapay zeka, kullanıcı dostu ve daha anlamlı bir başlık üretiyor.

Bundle AI, Generative AI teknolojisi sayesinde her raporlama ile öğrenmeye devam ediyor. Bu sayede, haberler daha doğru ve yararlı başlıklarla sunuluyor. Kullanıcılar, bu sayede daha doğru ve güvenilir haberlere ulaşabiliyorlar.

Bundle Kurucu Ortağı Enes Anış, Bundle AI hakkında, “Yapay zekayı sadece kullanmak için kullanmadık; bir probleme çözüm bulmak, fayda yaratmak, okurlarımıza yolculuklarında gerçek bir iyileştirme yaşatmak istedik,” dedi. Şirket, bu yenilikçi teknoloji ile sektörde öncü olmayı ve kaliteli içerik üretmeyi hedefliyor.

Bundle AI, clickbait başlıkların yaygın olduğu internet haberciliğinde daha sağlam ve dürüst bir içerik deneyimi sunmayı hedefliyor. Bu Türk girişiminin amacı, internet haberciliğini daha kaliteli ve güvenilir bir platform haline getirmek ve yeni nesil yapay zeka teknolojisi ile bu hedefe her geçen gün bir adım daha yaklaştığının altını çiziyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER