DosyaEğlence

Bundesliga maçları nasıl izlenir: İnternet üzerinden canlı yayın için bilgiler

bundesliga maçları canlı yayın

Yeni koronavirüs salgını futbol dünyasını yakından etkiledi. Türkiye’de futbol liglerinin ne şekilde devam ettirileceğine dair tartışmalar ve çalışmalar devam ederken Almanya’da futbol ligleri bu hafta sonu itibarıyla seyircisiz olarak yeniden başlıyor. Bundesliga maçları ile birlikte canlı yayında futbol maçı izlemeyi özleyenler de bayram edecektir. Bundesliga maçları nasıl izlenir; internet üzerinden bilgisayar ve mobil cihazlarla Bundesliga canlı maç izleme yolları bu rehberimizde yer alıyor.

Türkiye’de Bundesliga maçları hangi kanalda yayınlanıyor?

Türkiye’de Bundesliga maçlarının yayın hakkı Saran Group’ta bulunuyor. Bundesliga maçları grubun spor kanallarından S Sport 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Aynı zamanda Bundesliga 2 maçları da S Sport ve S Sport 2 kanallarından canlı yayınlanıyor.

Bundesliga canlı maç izleme seçenekleri arayanlar için S Sport 2 kanalının mobil cihazlardan ve bilgisayar üzerinden erişilebileceği yolları aşağıda sıralıyoruz:

Turkcell TV+

Turkcell’in TV+ platformunda S Sport 2 kanalı mobil aboneler için TV+ Premium paketi kapsamında sunuluyor. Ev aboneleri ise Evde TV+ Ek Spor, Evde TV+ Ek Full, Evde TV+ Aile ve Evde TV+ Ekstra gibi paketlerden bir tanesini satın alarak TV karşısında Bundesliga maçlarını izleyebilirler. TV+’ın ücretsiz iOS veya Android uygulamasını mobil cihazınıza kurup daha sonra da telefon numaranız ve şifrenizle uygulamaya giriş yaparak S Sport 2 kanalı üzerinden Bundesliga maçlarını canlı yayında izleyebilirsiniz. Ayrıca Apple TV sahibiyseniz, TV+ uygulamasını indirerek maçları abonelik bilgilerinizle TV’de de izleyebilirsiniz.

S Sport 2, TV+ platformunda 78. kanaldan yayın yapıyor.

Vodafone TV

Vodafone’un TV platformu Vodafone TV; iOS ve Android cihazlarında, Apple TV ve Smart TV’lerde S Sport 2 kanalını izleme imkanı veriyor. Vodafone TV?de bulunan Full Paket, ayda 9,9 TL karşılığında sunuluyor. Bunun yanı sıra Vodafone aboneleri, sahip oldukları paket dahilinde Vodafone TV’ye ücretsiz erişim imkanı elde ediyor. Eğer Vodafone abonesiyseniz, bu hizmete ücretsiz erişim hakkınızın olup olmadığını kontrol edin.

S Sport 2, Vodafone TV platformunda 12. kanaldan yayın yapıyor.

S Sport Plus

S Sport’un web ve mobil uygulamalar üzerinden sunduğu içerik servisi S Sport Plus üzerinden Bundesliga maçlarını canlı izleyebilirsiniz. İsteğe göre video mantığında çalışan bu uygulama, kaçırdığınız maçları daha sonra tekrar izleme imkanı da sunuyor. S Sport Plus’ın iOS veya Android uygulamasını ücretsiz olarak indirin, daha sonra da S Sport Plus abonelik seçeneklerinden bir tanesini seçin. S Sport Plus aylık abonelik 17,99 TL, yıllık abonelik ise 159,99 TL.

Yurt dışından izleme

Almanya’da Bundesliga maçlarının yayın hakkı Sky Sports’ta bulunuyor. Tümü öğleden sonra oynanacak Bundesliga ve Bundesliga 2 maçlarını Almanya ve Avusturya’da internet veya TV üzerinden açık kanalda, ücretsiz şekilde izleme imkanı bulunuyor.

Maçlar Sky Sports News HD kanalı üzerinden açık şekilde yayınlanıyor. Ayrıca Almanca Sky Sports web sitesi üzerinden de maçları izlemek mümkün oluyor. Ne var ki, bu ücretsiz canlı yayınlar sadece Almanya ve Avusturya’daki kullanıcılara açık görünüyor. Türkiye’den bu yayınlara erişmek, coğrafi kısıtlama nedeniyle mümkün değil. Ancak bir VPN servisi yardımıyla coğrafi kısıtlamayı aşabilir ve bu sayede maçı izleyebilirsiniz.

VPN sayesinde IP adresinizi değiştirebilir ve tamamen farklı bir noktadan bağlanıyormuş gibi görünebilirsiniz. Surfshark VPN, kullanabileceğiniz en iyi VPN servislerinden bir tanesi olarak öne çıkıyor.

Surfshark VPN dünyanın önde gelen VPN servislerinden bir tanesi. Aralarında PC, Mac, iPhone, Android telefon, iPad, Android tablet, Smart TV’lerin de bulunduğu birçok cihazdan izleyebilirsiniz.

Bu arada VPN sadece futbol maçlarını izlemek için kullanılmıyor. VPN bağlantısından birçok farklı şekilde yararlanabilirsiniz. Diğer ülkelerdeki Netflix içeriklerine erişmekten online alışveriş veya bankacılıkta ek güvenlik katmanı eklemeye kadar farklı imkanlar da sunuluyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER