Teknoloji

Bulut servislerini kullanan iPhone ve iPad sahipleri için Documents.Me esnek çözüm sunuyor

Günlük hayatında ve kurumsal hayatında farklı bulut servislerini kullananlara yönelik bir uygulama olan Documents.Me, kullanıcılarına farklı hesaplarını tek çatı altında kontrol etme imkanı sunuyor. Uygulama e-posta ve e-posta ilişiklerini düzenleme yeteneğine de sahip.

iPhone ve iPad sahipleri, Documents.Me’yi kullanarak iCloud, Dropbox ve Google Drive hesaplarına güvenli bir biçimde erişebiliyor. SkyDrive ve Box gibi diğer bulut servislerinin de gelecek güncellemelerden sonra desteklenmesi bekleniyor. Uygulama Mac ya da PC’de bulunan belgelere uzaktan erişim fırsatı da sağlıyor.

Uygulamanın en düzgün özelliklerinden biri olarak birleştirilmiş arama fonksiyonu dikkat çekiyor. Bu özellik sayesinde dosyanın kayıtlı olduğu yere bakmaksızın isim ya da içerik üzerinden dosya araması yapılabiliyor. Belgeleri çevrim dışı olarak daha sonra okuma seçeneği de uygulamada mevcut. Uygulamayı kullanarak farklı platformlar üstünde kopyalama ve saklama işlemi yapmak da mümkün. Uzaktan dosya silme ve PIN ile giriş özellikleri de yaşanabilecek olası güvenlik endişelerinin giderilmesinde önemli rol oynama kapasitesine sahipler. Daha önce DocSync adını taşıyan uygulama sadece iPad’de kullanılabiliyordu. Kullanıcıların beğenisini toplayan uygulama Documents.Me adını alarak iPhone’a da geçiş yaptı.

İlgili >> PhoneArena, App Store

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER