FırsatlarManşetler

Bu akşam Huawei Nova 5T’de indirim fırsatı var

huawei nova 5t indirim

Türkiye’de de faaliyete geçen Huawei Online Mağazası‘nda tüketicilere çeşitli indirimler ve fırsatlar sunuluyor. Huawei Nova 5T de bu kapsamda, 13 Nisan Pazartesi akşamı 21.00 ile 24.00 saatleri arasında dikkate değer bir indirimle birlikte satılıyor.

Üstelik Huawei online mağazasındaki bu indirim kampanyasıyla birlikte sadece Huawei Nova 5T’yi indirimli olarak satın almakla kalmayacaksınız, aynı zamanda Huawei Band 4 bilekliğe de 1 TL’ye sahip olabileceksiniz. Normal fiyatı 4248 TL olan bu Android telefon, indirim fırsatı dahilinde 3699 TL’den satılacak. Bu indirim sadece 3 saat için geçerli olacak.

Huawei Nova 5T için gelen bu indirim fırsatı sadece 50 adet ürünle sınırlı. Üstelik Teknoblog okuyucularına özel indirim kuponu ile 200 TL ek indirim daha kazanabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz:

 AK200TLOFF 

Huawei Nova 5T
Huawei Online Mağaza’dan satın alın
AK200TLOFF kodunu kullanarak 200 TL indirim kazanın
Son geçerlilik tarihi: 30 Nisan, 3000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli

SATIN AL

Huawei Nova 5T özellikleri

Huawei’nin geçen yılın ikinci yarısında Türkiye’de satışa sunduğu Nova 5T, fiyat-performans oranı yüksek bir ürün olarak dikkat çekiyor. Kirin 980 gibi ortalamanın üstü performans sunan bir işlemciye sahip. 6.26 inç IPS LCD ekranı ise Full HD+ çözünürlük sunuyor. 3750 mAh kapasiteli pil de bir günü rahatlıkla çıkaran bir çalışma ömrü sağlıyor.

Nova 5T’nin arkasında dört tane kamera var. Bunlar 48 megapiksel ana kamera, 16 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro lens ve 2 megapiksel derinlik sensörü olarak sıralanıyor. Önde ise, sol üst köşedeki ekran deliğine yerleştirilmiş 32 megapiksel selfie kamerasını görüyoruz.

Huawei Nova 5T ile ilgili daha fazla bilgi almak için yayınladığımız detaylı inceleme yazısına göz atabilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER