Eğlence

Bruno Mars ve Anderson .Paak Fortnite’a geliyor

bruno mars fortnite

Fortnite’ın ünlü isim kadrosu genişlemeye devam ediyor. Kadronun en yeni isimleri müzisyenler Bruno Mars ve Anderson .Paak olacak. Silk Sonic adı altında birlikte müzik yapan ikili, 10 Şubat’ta Fortnite’ın oyun içi mağazasında boy gösterecek. Ancak 7 Şubat’ta düzenlenecek oyun içi turnuvasında Silk Sonic ile erkenden tanışmak mümkün olacak.

Fortnite’ta daha önce Marvel ve Star Wars evreninden karakterlerle karşılaşmıştık. Bunlara ek olarak; LeBron James ve Neymar gibi yıldız sporcular, Bugha ve Ninja gibi yayıncılar, Marshmello ve Ariana Grande gibi müzisyenler de Fortnite adasına misafir olmuştu.

Silk Sonic’in üyeleri daha önce de Fortnite’ta boy göstermişti. Bruno Mars, özel bir Fortnite emote’una sahip. Anderson .Paak ise 2020’de oyun içinde düzenlenen sanal konser serisinde oyuncularla buluşmuştu.

Fortnite’ta yeni karakterlerin yanı sıra Icon Radio isimli yeni bir oyun içi radyo istasyonu oyuncuları bekliyor. Bu istasyonda, tahmin edilebileceği gibi, Silk Sonic’in şarkılarını duymak mümkün olacak.

Fortnite için son zamanların oldukça hareketli geçtiğini söyleme gerekiyor. En yeni bölümü geçtiğimiz yıl başlayan oyun, dinozorlar ve klasik lokasyonlarla yenilenmişti. Bu sezonun savaş biletini satın alan oyuncular ise bu hafta itibarıyla Dwayne Johnson tarafından canlandırılan bir karakteri kullanabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER