Teknoloji

Branchsight ile Google, Facebook ve Instagram’a 10 saniyede reklam

branchsight

Bayilik ve franchise sistemiyle çalışan markaların dijital pazarlama süreçlerini tek bir
kanaldan yürüterek 10 saniyede reklam vermeyi sağlayan Branchsight; güçlü müşteri
destek operasyonu ve en yeni teknolojik altyapısı ile markaların dijital çözüm ortağı
olma konusunda ilk adımlarını attı.

Bayilik ve franchising hizmeti veren markalara bağlı bayilerin dijital pazarlama reklamlarını 10 saniyede en doğru şekilde vermelerini sağlayan Branchsight, güçlü müşteri destek operasyonu ve en yeni teknolojik altyapısıyla Türkiye pazarında hizmet vermeye başladı. Tek bir platformda hem markaların hem de bu markaların bayi veya franchise şubelerinin dijital çözüm ortağı olan Branchsight, aralıklı olarak verdiği eğitimlerle de bayilerin dijital pazarlamayı daha yakından tanımalarına yardımcı oluyor.

Emre Gökşin ve Hüseyin Can Yıldırım tarafından kurulan Branchsight, 2022 Kasım itibariyle Alarko, Toshiba, Michelin gibi markalarla çalışma sürecine başladı. Verdiği eğitim ve danışmanlık hizmetlerinde gördüğü eksik noktalar sonucunda Branchsight girişiminin ilk adımlarını atan kurucu ortak Emre Gökşin, ”Bayilerin tüm dijital süreçlerini takip etmeyi sağlayan Branchsight fikri, aslında çok temel ama çok önemli bir ihtiyacın fark edilmesi üzerine ortaya çıktı. Bayi yapısına sahip olan kurumlar, bayilerinin dijital pazarlama yetkinliğine sahip olmasını talep ediyorlar. Burada başladığımız eğitim yolculuğu sonunda bayilerin aksiyon alma oranlarının oldukça düşük kaldığını tespit ettik.” dedi. “Konu ile ilgili engelleri analiz ettiğimizde en büyük sorunların; bayinin reklam süreçlerini öğrenmesi ve uygulaması için gereken zamanı bulamaması, reklam platformlarının karışık arayüzleri, reklam vermek isteyen bayinin nasıl bir hedefleme yapacağını bilememesi ve görsel ihtiyacını tek başına çözememesi gibi sorunlar olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla Branchsight için bayilerin tüm bu ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yola çıkan bir proje diyebiliriz.”

Branchsight nasıl çalışıyor?

Branchsight’ın “10 saniyede Reklam” felsefesiyle çalıştığı belirtiliyor. Bayinin Facebook, Instagram ve Google Ads hesaplarını hızlıca entegre eden sistemde, genel müdürlük tarafından belirlenen görsel ve hedefleme stratejisi her bayi özelinde otomatik olarak üretiliyor.

Bayiler kendileri için Branchsight tarafından hazırlanmış stratejiye ek olarak sadece bütçe belirleyerek kampanyayı 10 saniyede aktive edebilir. Hem bayi hem genel müdürlük aktive olan reklamın tüm sürecini ve performansını panel üzerinden kolayca takip edebilir. Bayinin dijital pazarlama üzerinden aldığı tüm veriler ise CRM sistemi ile paylaşılarak markaların veri yönetim sürecini de elinde tutmasına yardımcı oluyor.

Sistemine dahil olan tüm markaların ve bayiliklerin çağımızın en etkin pazarlama yöntemi olan dijital pazarlama hizmetinden optimum şekilde fayda sağlamasını hedefleyen Branchsight’ın sade ve kolay kullanılabilir arayüzü ile reklam verenlerin en büyük yardımcısı olmayı hedeflediği de belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER