Teknoloji

Box yeni sürümü indirip kullanan tüm Android kullanıcılarına 50 GB ücretsiz alan veriyor

Mobil cihazları bir bulut depolama servisiyle iliştirmek günümüzün modası hâline geldi. iOS tarafında Apple’ın kendi çözümü olan iCloud’un hakimiyeti mevcut. Tabii Dropbox ve Box gibi bulut depolama servislerinin iOS uygulamaları da kullanıcılara bulut depolama alanlarına bu uygulamalardan ulaşmalarını sağlıyor. Ne var ki, bu servisler daha fazla müşteri kazanmanın yolunun Android’den geçtiğini düşünüyor.

Örneğin, Box şimdilerde bir promosyon yapıyor. 23 Mart tarihine kadar güncellenmiş Android uygulamasını indiren ve kullanan herkese ömür boyu kullanacakları 50 GB’lık alanı ücretsiz olarak veriyor. Buna ek olarak 25 MB olan veri boyutu limiti Android kullanıcıları için 100 MB’ye çıkarılıyor. Normalde Box’ın ücretsiz hesapları 5 GB’lık depolama alanı sunuyor, 50 GB ise ayda 19.99$ karşılığında sunulmakta. Aslında Box daha önce LG ve Sony Ericsson‘un Android cihazları ve Apple’ın iPhone’unu kapsayan kampanyalar yapmıştı. Yeni kampanya ile tüm Android cihazları için bir güzellik yapılmış oluyor.

Yukarıda sözünü ettiğimiz promosyon 1.6.0 numaralı yeni versiyonun yayınlanmasıyla başlatıldı. Bu yeni sürüm toplu dosya yükleme, klasör işbirlikçileri ekleme yeteneği, programı SD karta yükleyebilme, Google’ın Android tasarım kılavuzunu takip eden iyileştirilmiş tasarım gibi yeniliklere sahip.

İlgili – Box

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER