Teknoloji

Bose SoundSport Wireless artık tere karşı daha dayanıklı

bose soundsport wirelessBose SoundSport Wireless kulaklıklarını geçtiğimiz ay piyasaya sürmüştü. Şirket, kulaklıkların tere karşı dayanıklı olduğunu belirtmişti. Ancak geçtiğimiz haftalarda müşteriler, kulaklıkta “yoğun ter” kaynaklı bazı problemlerin yaşandığını iddia etmişti. Bose’nin “tere karşı dayanıklılık” vaadi nedeniyle bu iddia kulağa oldukça ironik gelmişti.

Kulaklığın Amazon’daki sayfasına yorum bırakan bir kullanıcı, kulaklığın içine ter kaçtığını ve bunun kulaklık kapatılıp açıldıktan sonra bile yok olmayan statik bir sese yol açtığını belirtti. SoundSport Wireless’i özellikle egzersiz yapmak isteyenlere satmayı hedefleyen Bose için bütün bunların “iyi reklam” olmadığını söylemek pek zor değil.

CNET’e konuşan Bose CEO’su Bob Maresca, şirketin mühendislerinin sorunlu kulaklıkları incelediğini ve sorunun kaynağının tespit edildiğini dile getirdi. Maresca, bulunan çözümün ağustos ayının sonu itibarıyla yeni SoundSport Wireless’lere ekleneceğini ifade etti. Kulaklığın tere ve suya karşı dayanıklı olduğunun altını bir kez daha çizen Maresca, sadece az sayıda üründe yoğun ter ve nemlilikten kaynaklanan problemlerin yaşandığını belirtti.

Yenilenen Bose SoundSport Wireless ağustosta kullanıcılarla buluşacak

Maresca, problem yaşayan SoundSport Wireless kullanıcılarının Bose ile iletişime geçerek yenilenen kulaklıklara sahip olabileceğinin müjdesini de verdi. Sorunlu ürüne sahip kullanıcılar, kulaklığın kablolu versiyonunu da ücretsiz olarak edinebilecek. Şirket yenilenen SoundSport Wireless modellerinin sevkiyatına önümüzdeki ay başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER