Teknoloji

Popüler Bose QC35’in takipçisi QuietComfort 45 görüldü

bose qc45

Bose, çok sevilen QuietComfort 35 gürültü önleyici kablosuz kulaklık modelinin takipçisi olan QuietComfort 45 adlı yeni bir modeli çıkarmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. WinFuture, Amerikan İletişim Komisyonu (FCC) başvuru dosyasından sızan fotoğrafları yayınladı.

QC35 kulaklıkları beş yıl önce, 2016’da piyasaya süren Bose, ertesi yıl bir Google Asistan düğmesinin eklenmesine dair küçük bir güncelleme yayınlamakla yetinmişti. Bu nedenle yeni kulaklık Bose için önemli bir ürün olacak. QC35 o kadar eskidi ki, USB-C yerine micro USB bağlantı noktasıyla satılmaya devam ediyor.

WinFuture’ın paylaştığı bilgiler yeni kulaklıklarla bu durumun değişmeye hazır olduğunu gösteriyor. Aradan geçen yıllar içinde Bose, daha pahalı olan Noise Cancelling Headphones 700‘ü piyasaya sürdü, ancak QC35’leri daha uygun fiyatlı bir alternatif olarak piyasada tutmaya devam etti.

Bose’un FCC başvuru dosyasına dahil edilen resimler, yakında çıkması beklenen kulaklıkların mevcut tasarımına oldukça yakın kaldığını gösteriyor. Bu, çok da sorun olmayacaktır, çünkü mevcut kulaklıklar hafif ve rahat olarak nitelendiriliyordu.

İLGİLİ HABERLER