Eğlence

Borderlands PlayStation 4 ve Xbox One’a geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

borderlands-200115

Borderlands serisi nihayet yeni nesil oyun konsollarındaki yerini alıyor. Oyunun yapımcısı 2K Games, yeni nesil konsollara geçişi kutlamak adına Borderlands’in popüler robotlarından Claptrap’in uzaktan kumandalı bir versiyonunu da satışa sunacak. Şirketten yapılan açıklamada Borderlands: The Handsome Collecton adını taşıyan özel paketin Borderlands 2 ve Pre-Sequel versiyonu ve DLC eklentileriyle birlikte PlayStation 4 ve Xbox One’daki yerini alacağı ifade edildi. Bu kapsamlı paketin ABD satış fiyatı ise 59.99 dolar olarak belirlendi.

Oyunun hayranları içinse bu yeni nesil konsol paketiyle birlikte Claptrap’in akıllı telefonlar aracılığıyla kontrol edilebilen bir versiyonu da satışa sunulacak. Konuşabilen ve tek tekerleği üstünde etrafı dolaşabilen robottan toplam 5 bin adet üretilecek ve 399 dolardan satılacak. Robota sahip olmak için belli mağazalarda Borderlands paketini sipariş etmek gerekiyor.

borderlands-rc-claptrap-200115

Oyunun yeni nesil konsollar için hazırlanan versiyonlarında kullanıcılara daha yüksek bir performans ve gelişmiş bir görüntü kalitesi sunulacak. PS4 ve Xbox One’da Borderlands’i ekrana dörde bölerek oynamak da mümkün olacak. Borderlands: The Handsome Collection dahilindeki oyunları Xbox 360, PS3, PS Vita gibi konsollarda oynamaya başlayan oyuncular, oyunlarına platformlar arası kayıt özelliği sayesinde yeni konsollarında da devam edebilecekler. Borderlands’i PS4 ve Xbox One’a getirecek bu özel paket 24 Martta Kuzey Amerika’da, 27 Martta ise dünyanın geri kalanında satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER